Huset

UDGIVELSESDATO 11-05-2012
FORFATTER Andreas Maier
ISBN 9788771280197
FILSTØRRELSE 2,36 MB
FILNAVN Huset.pdf
Defalske9ere.dk Huset Image
Det er efteråret 1967, og lille Andreas kommer til verden. Ænderne svømmer på dammen i Bad Nauheim, og Andreas erindrer sine første tre år. Et sandt paradis; et liv hvor han stort set kun er sammen med sin oldemor – et liv uden mennesker og uden begrænsninger. Men så kommer indflytningen i familiens nye, store hus, som er blevet bygget på et hjørne af familiefirmaets grund, dér hvor der før stod æbletræer. Det store hus bliver nu centrum for barnets liv, og snart er lille Andreas på flugt. Han flygter fra næsten alt: fra køkkenets skarpe neonlys, fra de endeløse aftensmåltider, fra den uforståelige bordbøn, fra den mørke kælder og fra de andre familiemedlemmer.Faktisk vil lille Andi helst bare være alene, og i lang tid taler han ikke og har ingen kontakt med sin omverden. Andreas bliver undersøgt af en hel stribe læger, der med stigende bekymring betragter ham – uden at kunne stille andet end forkerte diagnoser. Da drengen bliver gammel nok til at tage trappen, flygter han ned i kælderen til brorens modeljernbaner og rumskibe. Her kan han finde en smule fred, mens søsteren får husets mure til at skælve.Med Huset fortsætter Andreas Maier konsekvent sin familiefortælling, som begyndte med den roste roman Værelset, som fortæller historien om den retarderede Onkel J. Nu sætter Andreas Maier sit eget liv under mikroskop og dissekerer sig selv, næsten klinisk. Hele tiden med blikket stift rettet mod barnets sjæl, og hvad vi måske alle for længst har glemt …Andreas Maier blev født i 1967 i Bad Nauheim, Hessen. Han har studeret i Frankfurt am Main og er doktor i filosofi. Han har tidligere boet i Wetterau og bor i dag i Frankfurt am Main. Maier debuterede i år 2000 og har siden udgivet 10 bøger. Værelset, som har modtaget både Wilhelm Raabe Preis og Ernst-Willner-Preis har også været på Deutscher Buchpreisʼ longlist i 2010.Huset er andet bind i Andras Maiers familiefortælling.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Huset er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Andreas Maier. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Andreas Maier bog online og også downloade det gratis!

Huset Scandinavian Furniture - Modern Nordic Furniture Design

VELKOMMEN TIL HUSET I FAABORG - et godt tilbud til dig! Kun åbent for telefonisk henvendelse pga. Covid 19 situationen i DK. Ring gerne 71 75 89 83

Forside | Huset

Huset Værestedet Huset er et åbent anonymt værested for personer med psykisk funktionsnedsættelse der bor i Nyborg Kommune. Du er altid velkommen til at kigge forbi, få en rundvisning eller ringe og få en aftale med en af medarbejderne.

RELATEREDE BØGER

Six of Crows (1) - Kragens kald
Danske foregangsmænd i Amerika
Lust - eine Frau und ihre intimen Bekenntnisse 1
Rosmersholma
Hjælp! Min taske
Basisbog i kommunikation med patienter og kolleger
TOP25: 3531ET St-Gervais-Les-Bains - Massif du Mont Blanc
Jane og Rikard på barnerov
Et år i mit køkken
Oplevelser hjemme og ved fronten
Skuespillet I dette tegn
Den unge Frue, Mands vilje
Cecilie Hviid og Stjernerejsen
Fugl eller fisk
Napa & Sonoma Encounter
Den hatefulle
Ansigtet på ruden
Den der finder sin plads tager ikke en andens
Michelin France blad 513: Normandie / Normandy