Signes hjemkomst

UDGIVELSESDATO 01-03-2016
FORFATTER Lars Johansson
ISBN 9788702196580
FILSTØRRELSE 5,80 MB
FILNAVN Signes hjemkomst.pdf
Defalske9ere.dk Signes hjemkomst Image
Februar 1948. Signe ankommer til Danmark efter tre år i Tyskland. Med sig har hun sin halvandetårige datter, som er resultat af en voldtægt. I den dramatiske efterkrigstid i Tyskland har hun mistet forbindelsen med sit livs store kærlighed. Får hun ham nogen sinde at se igen? Hvad skal hun stille op med sine modstridende følelser over for barnet? Og hvordan vil hun blive modtaget i Danmark?SIGNES HJEMKOMST er en selvstændig fortsættelse af romanen SIGNE fra 2006 og er som den baseret på den sande historie om Signe Gondrup, der under krigen forelskede sig i den tyske officer Felix Markworth og fulgte efter ham til Böhmen, da han blev udnævnt til at lede en våbenfabrik der. Kort efter måtte de sammen med hans tre små børn flygte fra Den Røde Hær tilbage til det sønderbombede Tyskland, hvor amerikanerne ventede.Den fantastiske historie om kærlighed og overlevelse føres nu videre.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Signes hjemkomst-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Lars Johansson. Med webstedet defalske9ere.dk læses Signes hjemkomst online nu så nemt!

Signes hjemkomst, Lars Johansson, - dba.dk - Køb og ...

SIGNES HJEMKOMST er en selvstændig fortsættelse af romanen SIGNE fra 2006 og er som den baseret på den sande historie om Signe Gondrup, der under krigen forelskede sig i den tyske officer Felix Markworth og fulgte efter ham til Böhmen, da han blev udnævnt til at lede en våbenfabrik der. Kort efter måtte de sammen med hans tre små børn ...

Signes hjemkomst | Page 2 | Randers Bibliotek

Signes hjemkomst er efterfølgeren til Signe - Læs anmeldelse af Signe her. den unge danske kvinde, der møder en tysk soldat i Silkeborg under 2. verdenskrig, bedrager sin mand og tager derefter ned til tyske Felix i Tjekkoslovakiet.

RELATEREDE BØGER

Hvad er ego?
Historien om Daniil Kharms
Juleminder
Wilsberg und der tote Professor: Kriminalroman
Nature Colour by Numbers
Ælle bælle alene
Himalaya by Bike: A Route & Planning Guide with 73 detailed maps
Lone Scherfig's Italian for beginners
Lyt på bondegården
Tittaren