Syv til alters

UDGIVELSESDATO 24-02-2017
FORFATTER Kirsten Holst
ISBN 9788763844444
FILSTØRRELSE 1,15 MB
FILNAVN Syv til alters.pdf
Defalske9ere.dk Syv til alters Image
Davids tilværelse var bogstaveligt talt nedadgående og kulminerede i, at han i en brandert faldt ud af et vindue fra tredje sal. Det koster ham det ene ben, og for at komme til hægterne bliver han inviteret til at bo hos sin gamle kammerat Steen, som er præst i en på overfladen idyllisk jysk landsby. David får stille og roligt mere mod på livet igen, men pludselig stopper idyllen, da to personer, en af dem Steens hustru, dør under altergangen en søndag formiddag. Det viser sig, at der er gift i altervinen, men hvem står bag? Og hvorfor? David får øjnene op for landsbysamfundets intriger og bliver selv udsat for byens sladder. Sammenhængene går dog stille og roligt op for ham i takt med at uhyggen breder sig.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Syv til alters er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Kirsten Holst. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Kirsten Holst bog online og også downloade det gratis!

Syv til alters af Kirsten Holst som e-bog - Bogreolen.dk

Bog, Som ringe i vandet og Syv til alter, Som ringe i vandet :Kriminalroman om en serie mord på medlemmer af en rockerbande i provinsen. 174 sider Syv til alters: Tilværelsen har været hård ved David og han er kørt helt af sporet o.s.v. 160 sider. Kirsten Holst Pr. stk.

Syv Til Alters Af Kirsten Holst, E-Bog - køb bøger online

Syv til alters (Forfatter: Kirsten Holst, Forlag: Rosinante & Co, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788763844444)

RELATEREDE BØGER

Struer under Anden Verdenskrig
Den afmægtige
Assim og de vilde løvers pagt
Vild ferie
Ta' dit liv tilbage
Et besøg
Det store styrt
Bondesønnens mareridt
Fuld af liv – Natasja
Paris - Chartres
Viidakkokirja