Bogen om bogføring for begyndere

UDGIVELSESDATO 14-04-2014
FORFATTER Anette Sand
ISBN 9788791875441
FILSTØRRELSE 5,49 MB
FILNAVN Bogen om bogføring for begyndere.pdf
Defalske9ere.dk Bogen om bogføring for begyndere Image
At bogføre vil sige at registrere virksomhedens økonomiske transaktioner, sådan at man kan holde rede på indtægter og omkostninger, beholdninger, tilgodehavender og gæld. Er du nystartet iværksætter eller sidder af andre grunde og skal bogføre for første gang, kan det måske virke overvældende. Der er nye ord, systemer og regler der skal læres, og en masse spørgsmål melder sig om bilag, debet og kredit, aktiver og passiver, kassekladde, lønbogføring osv. Heldigvis behøver det ikke være så svært endda. Med Bogen om bogføring for begyndere bliver du klædt godt på til at bogføre selv. Du lærer at tilrettelægge bogføringsarbejdet fornuftigt, så du nemt får beregnet de korrekte tal til momsangivelsen, kan trække rapporter, får overblik over debitorer og kreditorer – og har et godt grundlag for at udarbejde årsregnskabet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Bogen om bogføring for begyndere blev skrevet den 14-04-2014 af forfatteren Anette Sand. Du kan læse bogen Bogen om bogføring for begyndere i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Anette Sand.

29 Fakta om Grønland for begyndere | Guide to Greenland

Atlantisgåden - fra Platon til undervandsarkæologi Skammens by The Mystical Side Of Reality Cassette The Railroads (Nineteenth Century America) The Mystical Side Of Reality Cassette The Railroads (Nineteenth Century America) Bogen om bogføring for begyndere pdf Regnskabsskolen ApS...

Vegansk for begyndere by Aine Carlin

Familie og venner har stor betydning, og selvom Grønland er i top 10 med antalllet af Facebookkonti målt per indbygger, samles man forsat om alt fra barnedåb til begravelse med kaffemik. Det er en sammenkomst, der ikke kun byder på kaffe, men ofte også både kage og mad.

RELATEREDE BØGER

The Piano Teacher - Erotic Short Story
Solsange
The Netherlands
Flagermuseflugt
Passione in auto - Letteratura erotica
Hvidslangen
Ligblomsten
Stormen
Bergomi
De hellige lande
Din næste karriere
Min indtil midnat
Berettigede forventninger i forvaltningsretten
Spionens dagbog