Porten til højere bevidsthed

UDGIVELSESDATO 07-02-2000
FORFATTER Barbara Berger
ISBN 8790297059
FILSTØRRELSE 8,45 MB
FILNAVN Porten til højere bevidsthed .pdf
Defalske9ere.dk Porten til højere bevidsthed  Image
Har du altid ønsket at meditere, men troet at det var for mystisk og besværligt? I denne brugervenlige guide præsenterer Barbara Berger nemme teknikker som du kan bruge her og nu til at meditere og opleve mere fred og kærlighed. Hun fortæller også om hvordan sindet fungerer og om forhindringer på vejen såsom den indre snakkemaskine. Og sidst men ikke mindst, hvordan du kan bruge meditation til bestemte formål som at få vejledning, helbrede dig selv og dine forhold, og opleve mere kærlighed.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Porten til højere bevidsthed er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Barbara Berger. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Barbara Berger bog online og også downloade det gratis!

Fast food til sjælen - Rosens Aura

Vejen til kraft - fast food til sjælen (1995) Vejen til kraft 2 - mere fast food til sjælen (1996) Porten til højere bevidsthed - Barbara Bergers guide til brugervenlig meditation (1998) Mental teknologi - software til din hardware (2000) Den spirituelle vej - en guide til sjælens evolution (2003)

Porten til Højere Bevidsthed - Barbara Berger ...

Porten til højere bevidsthed Af Barbara Berger. Har du altid ønsket at meditere, men troet at det var for mystisk og besværligt? I denne spirituelle klassiker præsenterer Barbara Berger brugervenlige teknikker som du kan bruge her og nu til at meditere og opleve mere fred og kærlighed.

RELATEREDE BØGER

Kaptajn Blodskæg. De tusind djævles by
Korsika Nord: Mit Weitwanderweg GR20
Nisser
Begærets ret
Dybt at falde
Roomies 5: Festens dronning
SkatteMemo 2019-2
Seks fortællinger
Deutsche in Venedig
Minimis leger
Digitale kompetencer
Til helvede med fortiden - Teenagedagbogen
Min mormors gebis
Bamse danser bamlet
Følelseshåndtering og relasjonsbygging i skolen : en emosjonsfokusert tilnærming
Butler Parker 8: Dame schlägt König
Grønt støv PB
Det er Kristendom