Dukkemanden

UDGIVELSESDATO 20-01-2017
FORFATTER Ole Henrik Laub
ISBN 9788711700952
FILSTØRRELSE 6,84 MB
FILNAVN Dukkemanden.pdf
Defalske9ere.dk Dukkemanden Image
'Nieuhaven 1860, aften.En kærre kom skrumplende.Lorens iagttog den oppe fra et hustag. Kærren standsede, og kusken steg af og spændte hesten fra og fjernede seletøjet. Nu åbnede han en lille kasse og tog noget værktøj frem. Hvad var det, han foretog sig? Skruede i hestens øre. Det så temmelig vanvittigt ud. Han gik om til den anden side og arbejdede videre der. Så løftede han hestens hoved af. Bar det ind i huset.'Det var Lorens‘ første møde med den fremmede fra en anden tidsalder – og indledningen til fantastiske begivenheder.Ole Henrik Laub (f. 1937) er en dansk forfatter, der har udgivet både noveller, romaner, børnebøger, hørespil og skuespil. Hans forfatterskab er præget af en realistisk stil, og mange af hans værker er blevet oversat til fremmedsprog. Ole Henrik Laub har modtaget en lang række prestigiøse stipendier og legater heriblandt Statens Kunstfonds store legat og treårige stipendium.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Dukkemanden-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Ole Henrik Laub. Med webstedet defalske9ere.dk læses Dukkemanden online nu så nemt!

Dukkemanden af Ole Henrik Laub | Bog & idé

Dukkemanden svinger sin stok Phang: Jeg gik fra kløpind til gøpind Til u-landslandshold med Tvind Jeg tog derned Tog min majskolbe og min pibe med Jeg blev hentet i en lufthavn Koner fik kroner ...

Ole Henrik Laub | Gyldendal - Den Store Danske

Få Dukkemanden af Ole Henrik Laub som e-bog på dansk - 9788711700952 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Bogbrænderne: Kodeks Umbra 11
Pas på hvad du ønsker dig (Clifton-krøniken 4)
Inger
Ridderen der sagde
Undercover: Hampus Miller
Jens Petersens forlængede forår
Fyrsten
Orgasme.com – Une nouvelle érotique
Keltisk Astrologi
Kærester
Niksen
Yoko Tsuno - på jagt efter tiden