Nabo til himlen

UDGIVELSESDATO 22-11-2018
FORFATTER Dean R. Koontz
ISBN 9788711725528
FILSTØRRELSE 7,37 MB
FILNAVN Nabo til himlen.pdf
Defalske9ere.dk Nabo til himlen Image
Leilanis far har altid været lidt skør. Han er overbevist om, at der er rumvæsner på Jorden. En dag slår det helt klik for ham. Han begynder at true Leilani, der er invalid og ikke selv kan flygte fra ham. Heldigvis lykkes det hendes nabo at hjælpe hende på flugt, men faren giver ikke op så let. Han jagter dem igennem USA for at fange sin datter, der lærer på den hårde måde, at faren ikke er det eneste, der truer hende.Den amerikanske forfatter Dean R. Koontz (f. 1945) er kendt for sine spændingsmættede thrillere, som ofte strejfer andre genrer så som gyser, fantasy, science fiction og satire. Dean R. Koontz har skrevet dusinvis af romaner og noveller og har solgt over 450 millioner bøger verden over.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Nabo til himlen er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Dean R. Koontz. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Dean R. Koontz bog online og også downloade det gratis!

Om os - Schackenborg Slotskro

En nabo til maskinfabrikanten blev fra 350-400 meters afstand beskudt med en 33 kilo tung maskindel, da en centrifuge løb løbsk sidste uge. Alfa-Laval har ellers afvist, at maskindelen røg bare 50 meter væk.

Nabo til himlen | Litteratursiden

Nabo til brændende Frederiksværk-virksomhed: De tager hele byen som gidsel. Christian Walther er nabo til brændende virksomhed, ... Da han vendte tilbage til sit hjem, var det hele spærret af, og himlen var tyk af sort røg. - Nu kan man se, at konsekvensen, af at de håndterer noget farligt affald, er, at det står og brænder.

RELATEREDE BØGER

Norsk parlørkursus
Brøndby forever
Monstermenneske
Elverkongens ring
Eksperimenterne på Crackwell Hill og andre fortællinger
Bien som husdyr
Connectedness
Matr. nr. 8 - Rosenborg kvt. Den Gyldendalske Gaard
Hadets ø
الماسة الحمراء - قصةٌ جنسيةٌ قصيرة
Good Times With The Girls
moder vækst
Lægen på den hvide hest/Et julemirakel
Vinterjagt
The Illustrated Guide to Viking Martial Arts
Dragen Dril