Kontrapunkt

UDGIVELSESDATO 14-11-2016
FORFATTER Ole Wivel
ISBN 9788711652275
FILSTØRRELSE 1,92 MB
FILNAVN Kontrapunkt.pdf
Defalske9ere.dk Kontrapunkt Image
I 'Kontrapunkt' fortæller forfatter Ole Wivel spredte erindringer fra perioden 1960-1989, hvor han blandt andet havde to perioder som direktør for Gyldendal. Derudover bliver læseren introduceret for Wivels oplevelser i forbindelse med lærervirksomheden på Krogerup højskole, og på samme tid gives der et indblik i de oplevelser, som forfatterlivet har medbragt sig.Ole Wivel (1921-2004) var en dansk forfatter, der i høj grad var med til at præge det danske kulturliv efter 2. Verdenskrig. Wivel fik sit gennembrud i 1948 med digtene 'I Fiskens Tegn' udgivet af Wivels Forlag, som han grundlagde i 1945 og ledede frem til 1953. Herefter var han af to omgange direktør for Gyldendal. Wivel var en kendt debattør og anerkendt for sit talent som både digter, tidskriftsredaktør og debattør.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Kontrapunkt blev skrevet den 14-11-2016 af forfatteren Ole Wivel. Du kan læse bogen Kontrapunkt i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Ole Wivel.

Log in - Kontrapunkt

Kontrapunkt har flere betydninger: Kontrapunkt (TV-udsendelse) - musikalsk quiz-program. Kontrapunkt (musikteori) - musikteoretisk emne. Kontrapunkt (virksomhed) - en dansk designvirksomhed. Kontrapunkt (bog) - en roman af Aldous Huxley. Dette er en artikel med en flertydig titel.

Home | Kontrapunkt Type - a virtual exhibition on ...

Kontrapunkt. De nordiske lande kæmper i quizzen til allersidste node! Metallica. Dokumentarer, interviews og musikvideoer med Lars Ulrich og co. Musik i arbejdstøj. Tag rundt i Danmark med Radioens Underholdningsorkester. Musik klip. Musik klip. Musikbutikken. Keld Heick byder indenfor i sin helt egen butik.

RELATEREDE BØGER

Bjergbestigning i Alperne
Frygtelige faster
Mand af ære
Rejselyst
Ondets rod
Tomat
Snigmorderens kald
Bliv hvor du er og så afsted
A Native's Guide to Aalborg
Da min datter tabte hovedet
3D-bog om menneskets krop
Lisa og andre noveller 1953-1967
Seattle City Map
Till Arre från pappa
Menneskers rige