Amalfitavlen

UDGIVELSESDATO 27-09-2019
FORFATTER Kirsten Kierkegaard
ISBN 9788712059790
FILSTØRRELSE 1,47 MB
FILNAVN Amalfitavlen.pdf
Defalske9ere.dk Amalfitavlen Image
Denne bog præsenterer for første gang på dansk en vigtig kilde til middelalderens søret og kaster dermed nyt lys over Middelhavets handelsforbindelser. Det drejer sig om et håndskrift, Amalfitavlen, med søretten fra byen Amalfi, der ligger i det sydlige Italien på en af verdens smukkeste kyststrækninger og i dag tiltrækker besøgende fra hele verden.I middelalderen var Amalfi en blomstrende handelsstad med handelsstationer i adskillige byer, herunder Konstantinopel og Cairo. Håndskriftet, som i denne bog gengives både på latin og i dansk oversættelse, viser, hvordygtige indbyggerne i Amalfi var til at organisere søhandelen på måder, som både tog sociale hensyn og udviste opfindsomhed mht. finansiering og afvikling af handelsrejserne.Bogen giver et førstehåndsindblik i et spændende middelaldersamfund og kan anbefales Italiensrejsende som endnu en lille brik i billedet af dette fascinerende land med dets mange bidrag til europæisk kultur.Denne bog indgår i serien LATINERKVARTERET, der udgives i samarbejde med Latinselskabet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Amalfitavlen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Kirsten Kierkegaard. Med webstedet defalske9ere.dk læses Amalfitavlen online nu så nemt!

Amalfitavlen af Ditlev Tamm - Hæftet Bog - Gucca.dk

Amalfitavlen. Forfatter(e): Kirsten Kierkegaard, Axel Kierkegaard og Ditlev Tamm . En rejse i middelalderens søretlige univers. Denne bog præsenterer for første gang på dansk en vigtig kilde til middelalderens søret og kaster dermed nyt lys over Middelhavets handelsforbindelser.

PDF Kirsten Kierkegaard, Axel Kierkegaard og Ditlev Tamm ...

Amalfitavlen (bog) af forfatteren Kirsten Kierkegaard,Axel Kierkegaard og Ditlev Tamm | Historie/mytologi | Denne bog præsenterer for første gang på dansk en vigtig kilde til middelalderens søret og kaster dermed nyt lys over Middelhavets handelsforbindelser. Det drej

RELATEREDE BØGER

Kvinderne på slottet
Et sundt år
Spot on
Lyda #1: Lyda till havs
Diamanter og død
Den cubanske engel
Italiensk fortsættelseskursus
Hæklede dyr
Jag vill ha Stella!
Syster Lisbeths bekymmer
Den sorte opal
Urmagerens datter
Mårdyr