De neuroaffektive kompasser

UDGIVELSESDATO 04-05-2016
FORFATTER Susan Hart
ISBN 9788741257808
FILSTØRRELSE 6,46 MB
FILNAVN De neuroaffektive kompasser.pdf
Defalske9ere.dk De neuroaffektive kompasser Image
Trilogien, Neuroaffektiv udviklingspsykologi, handler om, hvordan børn udvikler deres følelsesmæssige, personlighedsmæssige og sociale potentiale. Børn fødes med et enormt udviklingspotentiale, og for at kunne realisere dette potentiale har de brug for stimulation.Neuroaffektiv udviklingspsykologi 1,2 og 3 følger en progressiv beskrivelse af de samme fem menneskeskæbner, fra de bliver født, til de når ind i voksenalderen, men bøgerne kan også læses enkeltvis.På bøgernes hjemmeside ligger videoklip, der illustrerer centrale psykologiske begreber.Neuroaffektiv udviklingspsykologi 3, De neuroaffektive kompasser beskriver et navigationsredskab til støtte for menneskets personlighedsmodning, uanset alder, og behandler de udfordringer, barnet stilles over for i løbet af hjernens modning - så det udvikler sig fra at være en sansende til en følende og til sidst til en mentaliserende person. Bogen har fokus på, hvordan unge kan drage fordel af støtte til udvikling af psykiske selvreguleringskompetencer, forudsat de mødes i deres nærmeste emotionelle udviklingszone. Kompasserne giver et overblik over, hvordan udviklingen ideelt set bør foregå, men illustrerer også, hvor let børn kan slås ud af kurs på deres udviklingsvej.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse De neuroaffektive kompasser-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Susan Hart. Med webstedet defalske9ere.dk læses De neuroaffektive kompasser online nu så nemt!

Den neuroaffektive billedbog af Marianne Bentzen

De neuroaffektive kompasser som navigationsredskab; Det autonome-, det limbiske- og det præfrontale kompas. Videoklip og øvelser som viser eksempler på, hvordan man kan benytte kompasserne i praksis, både i forhold til vurdering og behandling, det vil sige til såvel handle- som behandlingsplaner.

Den neuroaffektive billedbog af Marianne Bentzen

Desuden præsenteres de neuroaffektive kompasser, der kan bruges som et udviklingsmæssigt evalueringsredskab til personligheden og til at finde "læringszonen" hos voksne eller større børn." Psykolog Nyt 19. marts 2015 "Bogen er rigtig hyggelig, overskuelig, morsom og interessant.

RELATEREDE BØGER

Ida og ulven
Øksemorderens kranium
Sigma-gåden
Sissy - höllisch verknallt: Sissy, das Teufelsmädchen. Folge 3
Av ren lust: Alice
Sorgløse sommerdage
Karen
Letnicy 1: Historia Solbjørg - opowiadanie erotyczne
Sy til piger 2-6 år
Borðaðu með mér - Erótísk smásaga
Calendar Girl: September
Den Hvide Præstinde #6: De sidste Vilde
En farlig fyr
A Wet Walk in the Forest