Sønnen

UDGIVELSESDATO 05-11-2019
FORFATTER Andrej Nikolaidis
ISBN 9788771512977
FILSTØRRELSE 9,49 MB
FILNAVN Sønnen.pdf
Defalske9ere.dk Sønnen Image
'Får Samuel Beckett til at forekomme direkte munter; alligevel har den nådesløse pessimisme en underligt forfriskende virkning' The IndendentVelkommen med på nattevandring gennem en turistplaget post-kommunistisk middelhavsby på Balkan, guidet af en misantropisk forfatter (der ikke har skrevet noget i årevis), i skæret fra brændende olivenlunde på bakkerne og med lava ulmende under den middelalderlige brostensbelægning.Velkommen til det gamle slavemarked, hvor Cervantes efter sigende blev mishandlet. Velkommen til første roman på dansk af den montenegrinske forfatter Andrej Nikolaidis, elsket af bl.a. Slavoj Žižek, hadet af de højreradikale kræfter i hjemlandet. Velkommen til EU-prisvindende: Sønnen.Findes der fred ved morgengry?
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Sønnen-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Andrej Nikolaidis. Med webstedet defalske9ere.dk læses Sønnen online nu så nemt!

Walid og sønnen er flyttet: Så lidt ser Kia dem nu ...

Sønnen fra Vingården er en dansk film fra 1975, instrueret af Ib Mossin og Peer Guldbrandsen og med manuskript af Bob Ramsing efter en roman af Morten Korch.. Medvirkende. Ib Mossin - Erik Hein Martin; Ellen Winther Lembourn - Grethe Martin; Eik Koch - Konsul Johan Martin; Kirsten Rolffes - Konsulinde Martin; Lizzi Varencke - Line Martin; Klaus Pagh - Jørgen Knudsen

Sønnen viderefører Newtec | fyens.dk

Sønnen Nogen måtte tage affære over for litteraterne, der skriver solstrålehistorier om forfatteren Aksel Sandemose (1899-1965). Så sønnen Jørgen skrev en kompromisløs, både manisk og nøgternt analytisk bog, der viser ham som sin fars søn. Tilbage står foragten, selvforagten og en kamp, der skal føres igen og igen.

RELATEREDE BØGER

Du ka' sagtens
Jorden Kalder
Molly 4 - Molly i cirkus
Årets gang i Provence
I løvens spor
Bill & Ben befrier byen
King fra de store skove
Åbne vidder
Sommeren
Planetariske væsen
Professionel jæger
Chancen