Vi var engang

UDGIVELSESDATO 12-12-2016
FORFATTER Pia Konstantin Berg
ISBN 9788711715925
FILSTØRRELSE 3,64 MB
FILNAVN Vi var engang.pdf
Defalske9ere.dk Vi var engang Image
Mille er 27 år og single – og har ikke været i stand til at bearbejde den sorg, hun bærer rundt på, efter hendes tvillingebror, Jeppe, begik selvmord som 19-årig. I et forsøg på at bearbejde sin sorg begynder Mille at skrive breve til sin bror, og pludselig står hun overfor sit livs kærlighed.Pia Konstantin Berg (f. 1985), dansk forfatter, fik sit litterære gennembrud i 2016 med sin indtil videre eneste udgivelse, romanen 'Vi var engang'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Vi var engang blev skrevet den 12-12-2016 af forfatteren Pia Konstantin Berg. Du kan læse bogen Vi var engang i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Pia Konstantin Berg.

Dengang vi var bønder

Joakim Ingversen spørger endnu engang: Hvem var det nu vi var? Gæsterne er Mikael Bertelsen, Mads Brügger, Andreas Bo og Camilla Bendix. Der bliver masser af underholdning og gode grin, når de fire dyster i den sidste uges begivenheder.

Der var engang i Frankrig | D-E-F | DK Comics | Comics ...

Vi er ikke længere dem, vi var engang. Tiden sætter os igang: det styrer os, det ryster op i os, det belærer os, det afslører os og mere end noget andet, gør det os ikke ligeglade. Faktisk enhver dag, selv om den ser spildt ud, har betydet noget. Vi beslutter konstant, og når vi gør det, tillader vi os selv at blive båret videre.

RELATEREDE BØGER

Håndbog for nye forældre
Paa danske Veje
Mosaik
Jeg er godt anbragt, når ...
Stemmen er en sladrehank
SKOT
Konge og kirke: Danmark i Valdemarstiden
Gewusst wie – mit Marie 7: Der verwunschene Garten - Hörbuch Junior
Den lidt større matematikhjælper
Cirkeln sluts
Oldtidssagaerne. Bind 2
Et strejf af magi (4) - Drømmekæresten
Jukan (Jukan nr. 1)
Det sidste brev fra din elsker
ARKEEVENTYR
Designing New Media