Prinsessen

UDGIVELSESDATO 08-08-2013
FORFATTER Danielle Steel
ISBN 9788711357026
FILSTØRRELSE 9,64 MB
FILNAVN Prinsessen.pdf
Defalske9ere.dk Prinsessen Image
Elleveårige Pip lever alene med sin mor, Ophélie, der efter en ulykke har vendt verden ryggen, og Pip er ensom og fortvivlet over situationen.En dag møder hun tilfældigt kunstmaleren Matt Bowles på stranden ved det lille beskyttede samfund, Safe Habour. Matt savner sine egne børn, som bor på den anden side af Jorden, og langsomt spirer et venskab frem mellem det umage par. Pips mor er ikke begejstret ved tanken, men efterhånden som hun selv lærer Matt at kende, lukker hun ham ind i deres liv.Men netop som Matt og Ophélie er ved at give efter for deres følelser, dukker en person fra Matts fortid uventet op.Da det jo er en god gedigen trivihistorie, er der lige vel rigeligt af drama presset sammen til sidst, men den ender godt og holder både vand og læseren fast hele vejen. Beth Høst, lektør.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Prinsessen blev skrevet den 08-08-2013 af forfatteren Danielle Steel. Du kan læse bogen Prinsessen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Danielle Steel.

Prinsessen og ærten - politiken.dk

Prinsessen overværede også, hvordan bastkurve, der kan holde gryder varme og koge ris, blev lavet. Familierne, der laver biobriketter og bastkurve, får mulighed for at sælge produkterne på markeder og derved sikre sig en fast indkomst. Faldt for børnene.

Prinsesse2ben » Lækkert designertøj til kvinder

Udklipsarket til Prinsessen på ærten består af 2 A3 kartonark i plastlomme.Der er i alt 15 forskellige elementer (personer og ting), som indgår i eventyret.Udklipsarkene kan f.eks. bruges i en genfortæl

RELATEREDE BØGER

Date med en engel
Du, dem og stråmanden
En seger för Britta och Silver
Huset ved nattens ende
La Biblia: 33 Miqueas
Hverdagens små mirakler
At leve med et anderledes livssyn
Måske fra oven
Dukken der blev væk
Tre i spillet: Noveller
Wir mussten einander finden
Henrik Ørn #4: Den svenske kaper
Mondo Golf-log
Juveljagten
Rubinens hemmelighed
Silkefejden