Fangstmænd i Melvillebugten

UDGIVELSESDATO 26-09-2018
FORFATTER Peter Freuchen
ISBN 9788726097979
FILSTØRRELSE 8,40 MB
FILNAVN Fangstmænd i Melvillebugten.pdf
Defalske9ere.dk Fangstmænd i Melvillebugten Image
Endnu engang tager polarforsker og opdagelsesrejende Peter Freuchen os med på en barsk tur til Grønland. En gruppe harvarerede hvalfangere skal bringes tilbage til deres moderskib, og en redningsaktion sættes i værk. Men den grønlandske natur og det iskolde hav er hårde omstændigheder at arbejde under.Peter Freuchen (1886-1957). Dansk forfatter og journalist. Skrev især om sine mange ekspeditioner som opdagelsesrejsende, blandt andet sammen med Knud Rasmussen, med hvem han i 1910 etablerede en udforskningsstation i Thule. Peter Freuchens ekspeditioner gik som oftest til de hårdføre og endnu uudforskede arktiske områder, men i 1935 besøgte han tillige Afrika. Hans forfatterskab er bredt og strækker sig fra rejseskildringer til romaner og selvbiografiske værker – gennemsyret af stor passion.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Fangstmænd i Melvillebugten-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Peter Freuchen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Fangstmænd i Melvillebugten online nu så nemt!

Fangstmænd i Melvillebugten - Lydbog & E-bog - Peter ...

Fangstmænd i Melvillebugten. 4.67 3 5 Forfatter: Peter Freuchen. Findes som e-bog. Endnu engang tager polarforsker og opdagelsesrejende Peter Freuchen os med på en barsk tur til Grønland. En gruppe harvarerede hvalfangere skal bringes tilbage til deres moderskib, og en redningsaktion sættes i værk.

Fangstmænd i Melvillebugten af Peter Freuchen (lydbog ...

Fangstmænd i Melvillebugten. Prøv gratis Fangstmænd i Melvillebugten. 4.67 3 5 Forfatter: Peter Freuchen Oplæser: Søren Elung Jensen. Findes som lydbog. Findes som e-bog. Endnu engang tager polarforsker og opdagelsesrejende Peter Freuchen os med på en barsk tur til Grønland.

RELATEREDE BØGER

Dyrekredsen
Familien Skurk køber et drivhus
Bortført
Manden på Naur 2: Kampens mål
Höljd i svartkommer döden
Hemmelighederne på Nanreath Hall
Gitterporten
Morokko
Ingenmandsland
Jeg er Elvis!
Anne Franks dagbog
Uendelige sommer
The Adventures of the Elves 1: The Knight of the Red Rosehips
Den Røde Baron Det flyvende cirkus
At komme hjem
K jak Klara 3 - Pocałuj mnie wreszcie!
Borgen Unplugged #124 - DF kaprer dagsordenen