MORD FOR HJÆLP - HUN MYRDEDE FOR AT HJÆLPE

UDGIVELSESDATO 04-10-2017
FORFATTER Thager H
ISBN 9788771907711
FILSTØRRELSE 1,79 MB
FILNAVN MORD FOR HJÆLP - HUN MYRDEDE FOR AT HJÆLPE.pdf
Defalske9ere.dk MORD FOR HJÆLP - HUN MYRDEDE FOR AT HJÆLPE Image
Mord for hjælp er en fortælling om, hvordan mennesker med tilknytning til et friplejehjem for velhavere i Nordsjælland bliver påvirket i deres adfærd, når der begås flere mord i kredsen omkring dem.Den unge nyansatte kriminalassistent Rahim Khader, som nyligt er blevet forladt af sin kæreste, Asah, der befinder sig i et tvangsægteskab, inddrages i efterforskningen sammen med de ældre og mere erfarne kriminalkommissærer Kenneth Borch og Poul Kure.Der er ledetråde til den lokale frimurerloge.En formodet terrorcelle i Nordsjælland er på spil.I fortællingen indgår spin om kærlighed, utroskab, jalousi, affektdrab og lejemord.Uddrag af bogenRahim havde en ustyrlig trang til at kysse Asah, men det var, som om hun havde sat et usynligt skel ved at slå op med ham. Lige nu lignede hun et menneske, der var ramt af en stor sorg og utålmodigt ventede på, at han gik sin vej. ”Det kom ikke bag på mig, Asah. Jeg havde ventet det, men jeg forbander vores gamle, muslimske kulturarv. Du elsker jo ikke den mand, din far valgte som din ægtefælle. Hvad fanden er det, der foregår i denne her del af verden, som både du og jeg er født og opvokset i? Vores forældres kulturarv bliver banket ind i hovedet på os uden omtanke for, at for os, der er født og opvokset i den vestlige verden, forholder det sig anderledes. Jeg frasagde selv min fars ønske om, at hans vens datter skulle blive min kone, og det kostede mig mit ellers gode og kærlige forhold til min far. Nu er han død, uden vi blev forsonet, og det piner mig, at vi skiltes på den måde.”Om forfatterenJens Thøger Hjortshøj, alias Thager H, debuterer i sen alder med krimien Mord for hjælp. Han er billedkunstner og tidligere arkitekt. Bogen er skrevet med baggrund i et livs inspiration og ballast, men er fiktion og ikke nogen biografi. Krimien er kun en undskyldning for at skrive noget om mennesker.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse MORD FOR HJÆLP - HUN MYRDEDE FOR AT HJÆLPE-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Thager H. Med webstedet defalske9ere.dk læses MORD FOR HJÆLP - HUN MYRDEDE FOR AT HJÆLPE online nu så nemt!

Danskere begik mord for at blive henrettet | Myrdede for selv at dø

Mord'rethar Robes. Players can win this item when selecting the following class specializations

Mordhau (weaponry) - Wikipedia

Da Oscars mor opdagede, hvad der skete, forsøgte hun desperat at redde drenge. Men faderen låste hende inde i soveværelset, hvor han på forhånd havde blokeret vinduer og balkondøre, så hun umuligt kunne gøre omverdenen opmærksom på, hvad der skete.

RELATEREDE BØGER

Arkitekten, bartendern och jag
Den sørgeligste død
Kniv
K, mint Klári 5. – Mindenki egyért!
12 Caribbean main dishes with fish
Sonnengeflecht
Sorgdigte
Bag de sorte bjerge
Tæt væk
Spanaren som bytte sida
Barcelona Pocket
Mission feriekys
Se dig ikke tilbage
Hun er vred
Den Hvide Præstinde #6: De sidste Vilde
Helga
Se en hund
Forårsfristelser
Årets særlige dage