Blodbrødre

UDGIVELSESDATO 02-02-2016
FORFATTER Ernst Haffner
ISBN 9788771596755
FILSTØRRELSE 7,52 MB
FILNAVN Blodbrødre.pdf
Defalske9ere.dk Blodbrødre Image
BERLIN. 1932. INGEN FREMTID. I gaderne omkring Alexanderplatz holder banden Blodbrødre til. En gruppe drenge overladt til sig selv blandt tabere, plattenslagere, ludere og alfonser. Vi møder blandt andre Johnny, den karismatiske leder, og de to mere følsomme typer, Ludvig og Willi, som er stukket af fra opdragelses anstalten og drømmer om et nyt liv.Igennem dage og nætter fulde af druk, slåskampe, kriminalitet, prostitution, kedsomhed og fattigdom kæmper drengene for tilværelsen, mens myndigheder og fjender står på spring for at ødelægge alt for dem. Netop som Ludvig og Willi kan ane lys i mørket, rammer virke-ligheden igen.I BLODBRØDRE er læseren en flue på væggen i mellemkrigstidens trøstesløse og løsslupne Berlin. Bogen emmer af samme autenticitet, som gjorde en anden glemt ’skandaleroman’, Hans Falladas Alene i Berlin, til en litterær sensation, da den blev gravet frem af gemmerne og gik sin sejrsgang verden over.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Blodbrødre-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Ernst Haffner. Med webstedet defalske9ere.dk læses Blodbrødre online nu så nemt!

Folkeskolen.dk

Blodbrødre (bog) af forfatteren Ian Rankin | Oprettet fra inventtable | I Edinburgh er to unge piger blevet kidnappet og myrdet med koldt blod, og nu er en tredje forsvundet. De tre har intet tilfælles, hverken skolegang, venner ell

Forestillinger | Krabasken

Jeremy Irons (født 19. september 1948) er en engelsk skuespiller.Han har vundet en Oscar for bedste mandlige hovedrolle, en Tony Award, to Emmy Awards, to Golden Globe awards og en Screen Actors Guild Award.. Han startede som skuespiller i et teater. Senere begyndte han at få roller i diverse TV-serier, og blev særligt populær efter sin rolle i Evelyn Waugh's Brideshead Revisited fra 1981.

RELATEREDE BØGER

Anemone - skovfolkets prinsesse
Jeg giver dig mit ord
Kærligheden holder aldrig op
Mikkel Ravn i Skanør
Våbenbrødre 1 - De uønskede
Læs selv Ayse midt imellem
Min første Elmer
I gang med Podio
Mord i Odense
Frygteligt er dette sted
Marginaljord
Kiss me, Tiger
Den forbandede ø
LinkedIn for virksomheder
Så dum er jeg da ikke
Mest om Hans-Adam: en kortroman. Og Tvillingerne
Blodringen