Folkebibliotekerne før og nu

UDGIVELSESDATO 26-02-2020
FORFATTER Thomas Døssing
ISBN 9788711973431
FILSTØRRELSE 5,77 MB
FILNAVN Folkebibliotekerne før og nu.pdf
Defalske9ere.dk Folkebibliotekerne før og nu Image
De danske folkebiblioteker har en lang og stolt historie. Gennem tiden har de udviklet sig meget og bragt oplysning, glæde og læring til videbegærlige mennesker over hele landet. Den danske bibliotekar og forfatter Thomas Døssing fortæller om de danske folkebibliotekers udvikling fra de allerførste biblioteker og op til bogens udgivelse i 1924.Thomas Døssing var en dansk bibliotekar og en af hovedkræfterne bag udformningen af det danske folkebiblioteksvæsen. Under besættelsen blev Thomas Døssing arresteret, fordi han var kommet på kant med den tyske besættelsesmagt. Han blev senere repræsentant for befrielsesregeringen. Thomas Døssing var passioneret marxist og fortaler for det stalinistiske regime under Anden Verdenskrig.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Folkebibliotekerne før og nu-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Thomas Døssing. Med webstedet defalske9ere.dk læses Folkebibliotekerne før og nu online nu så nemt!

Folkebiblioteket | faktalink

Folkebibliotekerne før og nu (Forfatter: Thomas Døssing, Forlag: SAGA Egmont, Format: epub, Type: e-bog, ISBN: 9788711973431)

Folkebiblioteket | faktalink

Folkebibliotekerne giver hjælpende hånd til at håndtere efterlivet på de sociale medier og digitale tjenester når du er død. Cirka tre ud af fire danskere har ingen strategi for, hvad der skal sikre deres digitale arv. Men cirka halvdelen af os ønsker ikke at have et liv på nettet, når vi selv er døde og borte.

RELATEREDE BØGER

Alberte i børnehave (4) - Du lyver!
Oliemilliardærens babyplaner
Nastrojowo - Pada deszcz
Drabet uden lig
Pelastustoimi
Livet er et skakspil
Operation Hurricane
Ved nytårstid i Nøddebo Præstegård
Solstrejf
Den nye Danmarkskrønike: Hårde tider forude 1972-1980
Hans hvide blomst
Blåt blod
Cocktailpølsen der ikke ville spises
Videnskab.dk #13 - De mest overraskende facts om kommunalvalget