Den 6. Senator

UDGIVELSESDATO 02-02-2019
FORFATTER Tonny Gulløv
ISBN 9788792035509
FILSTØRRELSE 8,75 MB
FILNAVN Den 6. Senator.pdf
Defalske9ere.dk Den 6. Senator Image
Mellemøsten er atter i brand efter at The Kansas City Star har genoptrykt Jyllands Postens Muhammed-tegninger, som svar på de iranske avisers Holocaust-tegninger.Flere amerikanske senatorer forsvarer ytringsfriheden og skaber kolossal vrede i den muslimske verden.Irans religiøse overhoved kræver dødsstraf over avisens redaktør og nægter IAEA’s inspektører adgang til landet A-kraftværk, før de ansvarlige redaktører og politikere er draget til ansvar og straffet for at trykke Muhammed-tegningerne i en amerikansk avis.Danske Martin Ballenger er tidligere politimand og lever af at finde forsvundne mennesker til programmet Sporløs. Han indleder eftersøgningen af en ung, hollandsk mand og finder ham i en snusket spillebule i Bangkoks værste slumkvarter. Sønnen begår selvmord for øjnene af Martin og fra det øjeblik går alt galt …, men Martin ved det ikke selv!Martin følger den afdøde til Amsterdam og den afdødes far, milliardæren Jacob Van Rossum, hyrer Martin og hans firma til en ny opgave.I et spind af løgne drager han til Washington for at undersøge senator Macanon, som forsvarede The Kansas City Star ytringsfrihed. Martin finder langt mere end godt er og bliver fuldstændig viklet ind i senatorens liv. Desværre finder han også ud af, at nogen styrer ham frem til de konklusioner, de ønsker han skal finde, og tvinger ham ud i en voldelig konfrontation med sin fars fortid.Martin hvirvles ind i et spid af løgne og bedrag, ser fuldstændig rødt og forlader USA i kølvandet på tre attentater mod de amerikanske senatorer som forsvarede ytringsfriheden. Der er der ingen vej tilbage, Martin bliver på et splitsekund USA´ mest eftersøgte mand!
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Den 6. Senator blev skrevet den 02-02-2019 af forfatteren Tonny Gulløv. Du kan læse bogen Den 6. Senator i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Tonny Gulløv.

Den 6. Senator - Tonny Gulløv (Paperback Bog) [1. udgave ...

Arnold Busck. Luk. Din kurv

Den 6. Senator, Paperback • Se pris (7 butikker) hos ...

Den 6. Senator - Tonny Gulløv - Bog. Indbinding: Paperback. Mellemøsten er atter i brand efter at The Kansas City Star har genoptrykt Jyllands Postens Muhammed-tegninger, som svar på de iranske avisers Holocaust-tegninger. Flere amerikanske senatorer... Læs mere. 179,95 kr.

RELATEREDE BØGER

Ordonnansen
Sri Lanka
Ukulele-jam
Indtryk fra Østtyskland
Ord
Drenge, suk & spanske gloser. Drenge & ... 6
Tilde 2 - Kærlighedskarrusel for fuld skrue (... eller sådan får du ikke en kæreste)
Ukraine Moldova
Lasse-Leif og den virkelig væmmelige makrelmad
Farlig forbindelser & De skrigende svaler
Blodringen
Kärlekens irrgångar