Vi er en del af jorden

UDGIVELSESDATO 25-09-2017
FORFATTER Seattle høvding
ISBN 9788702257311
FILSTØRRELSE 10,14 MB
FILNAVN Vi er en del af jorden.pdf
Defalske9ere.dk Vi er en del af jorden Image
Høvdingen Seattles tale som svar på USA's præsidents tilbud om at købe stammens jord. Det er livets slutning og overlevelsens begyndelse. – Høvding Seattle, 1854.Høvdingen Seattles tale til den amerikanske præsident er et smukt forsvar for den natur, vi alle er en del af. Med smerte forudser han den miljøkatastrofe, vi hvide har frembragt. Og han taler om vores verdens undergang i et mægtigt lysglimt – forudset 90 år før atombomben kom til verden. Men Seattles tale er først og fremmest en hyldest til meneskehedens største gave: den uberørte jordklode.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Vi er en del af jorden blev skrevet den 25-09-2017 af forfatteren Seattle høvding. Du kan læse bogen Vi er en del af jorden i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Seattle høvding.

Vi er en del af jorden af Seattle høvding

Det er en bygning, vi holder rigtig meget af i Tivoli. Det er jo også en af grundene til, at vi bygger en ny og identitisk. Færgekroen er jo en del af Tivolis DNA. Torben Plank, pressechef, Tivoli. Heldigvis er der godt nyt. I Tivoli har de nemlig besluttet at genopføre en ny og identisk Færgekro.

Få Vi er en del af jorden af Seattle høvding som Hæftet ...

Nyopdaget planet er næsten en kopi af Jorden. Astronomer har fundet 219 nye planeter fjernt fra Jorden. ... Den nye opdagelse rummer flere planeter, der kredser om stjerner, der ligner Solen. En af planeterne, med den mundrette katalogbetegnelse KOI-7923.01, ... Dog nok mere som i den arktiske del af Sibirien.

RELATEREDE BØGER

Antigua & Dominica
Portræt af et lokalsamfund
Den blå tråd
Rewizor
Sus får snus
Monsterjagten (19) Dødsbæreren Nixa
Forunderlig er kærligheden
Messedreng
Frost - Nordlysets magi - Øivinds opfindelse
Aloha: en sydhavsfærd
Teatret
Ambients - Vihmane ilm