Forklædt som normal

UDGIVELSESDATO 12-09-2014
FORFATTER Christina Wex
ISBN 9788750044024
FILSTØRRELSE 2,80 MB
FILNAVN Forklædt som normal.pdf
Defalske9ere.dk Forklædt som normal Image
Forklædt som normal - en opvækst med ADHD er skrevet til unge med ADHD, til familier med børn eller unge, der har sygdommen, til andre pårørende samt til pædagoger, lærere, socialrådgivere og andre professionelle, som får berøring med disse børn og unge.Bogen følger to spor, der veksler med hinanden. I det ene fortæller Caroline Lilja - en ung kvinde, der som 17-årig blev diagnosticeret med ADHD - om episoder i sit liv, hvor sygdommer har haft afgørende betydning for udfaldet, om diagnosen og behandlingen og om at få kontrol over ADHD´en. Gennem hendes historie får læseren et levende og medrivende indblik i, hvordan ADHD føles indefra.I det andet spor fortæller nogle af Carolines nærmeste om, hvordan de har oplevet hendes sygdom, om hvad de har lært, og om hvad de gerne ville have vidst. Her møder læseren blandt andre hendes mor, hendes tidligere kæreste og hendes nuværende samt den veninde, som hun deler lejlighed med. Desuden medvirker eksperter og professionelle, som arbejder med ADHD.Ud over at fortælle om, hvordan ADHD opleves både inde- og udefra, viser Forklædt som normal - en opvækst med ADHD, at et barn eller en ung trods diagnosen kan få et godt liv med venner, kæreste og uddannelse, og at der er hjælp at og støtte at få.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Forklædt som normal blev skrevet den 12-09-2014 af forfatteren Christina Wex. Du kan læse bogen Forklædt som normal i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Christina Wex.

Forklædt som normal af Christina Wex,Caroline Lilja Dam ...

'fejler' noget som helst. Hver eneste gang min ADHD bliver omtalt, får min mormor blanke øjne og fortæller vidt og bredt om, hvor god en lille pige jeg altid har været.

Forklædt som normal af Christina Wex,Caroline Lilja Dam ...

Arnold Busck. Luk. Din kurv

RELATEREDE BØGER

Mordet i Orientekspressen
En grav i vinden
Fra Damgaard til Microsoft
Sygeplejersken - En af Danmarkshistoriens mest spektakulære drabssager
Karen Blixens Afrika
De zeemeermin - erotisch verhaal
Stemning - Peiskos
Rigtig god fordøjelse
Demokrati og kunsten at vise medfølelse
Der Feuerteufel
Fluefisker. Håndbog for lystfiskere
Trap Danmark: Fanø
Spionen der kom ind fra kulden