En nordmand i København

UDGIVELSESDATO 23-11-2017
FORFATTER Norman Lindtner
ISBN 9788711680544
FILSTØRRELSE 9,64 MB
FILNAVN En nordmand i København.pdf
Defalske9ere.dk En nordmand i København Image
Fortælleren i Norman Lindtners roman er ligesom forfatteren selv en nordmand i København. Historien begynder, da fortælleren en hed sommerdag i 1957 står af toget i København og lejer sin første københavnske lejlighed, en etværelses på Nørrebro. Han har knap nok nået at pakke kufferten ud, før han møder sin udkårne, gifter sig med hende og finder ud af, at det ikke skulle være hende alligevel. Da han møder gavtyv og antikvitetshandler Sanderson, begynder et langt og muntert venskab, der ikke altid går lige gnidningsfrit, men som ikke desto mindre gør det umuligt for ham at forlade 'Nordens Paris' – København.Den norske forfatter Norman Lindtner (f. 1934) har boet i Danmark siden 1956. I 1984 debuterede han som romanforfatter med romanen 'Kommer straks' skrevet sammen med den danske forfatter Anders Westenholz.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen En nordmand i København blev skrevet den 23-11-2017 af forfatteren Norman Lindtner. Du kan læse bogen En nordmand i København i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Norman Lindtner.

Ambitiøs nordmand udfordrer afrikanerne i København ...

Tog taxa fra København til Oslo: Løb fra regning på 12.500 kroner En godt beruset nordmand blev vækket af politiet efter en taxatur gennem tre lande. Da de kom frem til stedet, forduftede manden ind i lejligheden, siger operationsleder ved Oslo Politi Vidar Pedersen.

Mustafa Abdellaoue 10. nordmand i F.C. København | F.C ...

Det at tage en taxa fra København til Oslo er jo en kostbar affære, så jeg forstår godt, at chaufføren kontaktede os. Vidar Pedersen, operationsleder, Oslo Politi. Efter at have brugt seks timer på at køre en beruset nordmand fra København til Oslo, havde manden forladt taxaen uden at betale regningen på 12.500 kroner.

RELATEREDE BØGER

I det gamle Voldkvarter
Spørg Suh
Især til de levende
Hviskelegen
El retrato de Dorian Gray
Kød og blod
Liebliches Taubertal
Transpersonel psykologi
La vuelta al mundo en 80 días
Bully – drømmen, der forsvandt
Arkitekten, bartendern och jag