Hambros Allé 7-9-13

UDGIVELSESDATO 07-06-2019
FORFATTER Lotte Kaa Andersen
ISBN 9788763862516
FILSTØRRELSE 9,14 MB
FILNAVN Hambros Allé 7-9-13.pdf
Defalske9ere.dk Hambros Allé 7-9-13 Image
Hambros Allé 7-9-13 handler om sult, drift og overlevelse på Danmarks dyreste villavej. Romanen tegner et skarpt og underholdende billede af livet bag de velpudsede facader. Vi følger beboerne i nummer 7, 9 og 13 på en økonomisk optur og senere på den nedtur, der rammer hårdt og pludseligt.Line kæmper for at redde sit ægteskab med Kristian, der helst vil sidde alene i sin bil i garagen. Ingen ved, hvad han laver i den bil, og måske er han ved at tabe familieformuen gennem tre generationer på gulvet. Caroline er en succesrig advokat med speciale i kvinder og økonomi, men hjemme i privaten er det langt sværere at balancere livet med Kaare, der er self-made ejendomsmægler med en glubende appetit på sex og social opstigning. Det unge par Cille og Ask er kommet til at købe et lidt for gammelt og lidt for dyrt hus, og det er svært at leve op til hinandens drømme om familien, kærligheden og det gode liv.”Der er ikke siden Christian Kampmanns forfatterskab skrevet så levende, så indsigtsfuldt om livet i pengearistokratiets gode selskab.”***** NordjyskeHambros Allé 7-9-13 handler om sult, drift og overlevelse på Danmarks dyreste villavej. Romanen tegner et skarpt og underholdende billede af livet bag de velpudsede facader. Vi følger beboerne i nummer 7, 9 og 13 på en økonomisk optur og senere på den nedtur, der rammer hårdt og pludseligt.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Hambros Allé 7-9-13 blev skrevet den 07-06-2019 af forfatteren Lotte Kaa Andersen. Du kan læse bogen Hambros Allé 7-9-13 i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Lotte Kaa Andersen.

Kaa Andersen Lotte - Hambros Allé 7-9-13 (Hæftet bog) [1 ...

Lotte Kaa Andersens samtidsroman "Hambros Allé 7-9-13" (2014) tegner et underholdende og skarpt billede af tre nabofamilier på en af Danmarks dyreste villaveje, Hambros Allé i Hellerup.Romanen kaster et både kritisk og humoristisk blik på de problemer, der også findes her, og skildrer den betydning, finanskrisen fik for nogle af de mest velstillede.

Hambros Allé 7 - 9 - 13 af Lotte Kaa Andersen

Hambros Allé 7-9-13 handler om sult, drift og overlevelse på Danmarks dyreste villavej. Romanen tegner et skarpt og underholdende billede af livet bag de velpudsede facader. Vi følger beboerne i nummer 7, 9 og 13 på en økonomisk optur og senere på den nedtur, der rammer hårdt og pludseligt.

RELATEREDE BØGER

Den gamle hund
Död zon
Whitehall
Ringeren
Slugten
Sebastian
Adorias diamant
Beautiful Bastard
Et dukkehus i Nyhavn
Het speelgoed van mijn huisgenote
Skyggebølge
La leyenda de Sleepy Hollow - Dramatizado