Glasplaneten

UDGIVELSESDATO 10-05-2012
FORFATTER Dan Johannesson
ISBN 9788792828040
FILSTØRRELSE 2,98 MB
FILNAVN Glasplaneten.pdf
Defalske9ere.dk Glasplaneten Image
I fremtidsmetropolen Shangri La møder vi den fordrukne likvideringsagent Raymond Byrne, der netop har fået sit livs vigtigste mission:Rejs til Glasplaneten og dræb terroristen Robert Englund og hele inderkredsen af hans organisation ´Return´.Samtidig får Journalisten Thomas Spinner et nervesammenbrud og en usædvanlig intens drøm, der gør at også han føler sig kaldet til at opsøge Englund, i et desperat forsøg på at stille terrorlederen til ansvar for hans vanvittige rituelle mord på børn.Jagten på Englund fører de to mænd igennem en ukendt og eksotisk verden og stadig tættere på en sagnomspunden okkult begivenhed den mere end tusind år gamle Paradosis Ceremoni...- Lys møder mørke og sandhed løgn, i et hæsblæsende eventyr, der tager læseren ud på en sjælden rejse, hvor humor, action og spænding, sømløst smelter sammen med indsigt og tankevækkende spiritualitet.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Glasplaneten blev skrevet den 10-05-2012 af forfatteren Dan Johannesson. Du kan læse bogen Glasplaneten i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Dan Johannesson.

Dan Johannesson | Litteratursiden

Leonora och glasplaneten. Leonora och Osmo 2. About This Book. Overview; Reviews(0) Overview. I den tredje, fristående delen i serien om Leonora så bär det av till den blå planeten - Tellus - och det är bråttom! Rymdpiratskeppet Galilei flyger med högsta fart genom rymden.

Glasplaneten af Dan Johannesson,Dan Johannesson | Bog & idé

Få Glasplaneten af Dan Johannesson som bog på dansk - 9788792828040 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

RELATEREDE BØGER

Sødalsfolkene
Restorative processes from Oslo to Havana and back
Mennesket, herre over sin skjebne
Så længe jeg skal ind ad din dør
Livsfarlig ledelse
Fra en helt anden verden
Samlede skuespil / bd. 2
Skovly
En dag slipper vi væk herfra
Brianconnais - Queyras
Vejloven
Kirjaryöstö Kuninkaallisesta kirjastosta
Meir Ezofowicz
En særlig sommer - og andre billeder
Cartes Postales from Greece
Jelling, Sommeren 1861
Asterisk
Træk vejret
Chokolade