Bliv dus med din kone

UDGIVELSESDATO 06-03-2018
FORFATTER Willy Breinholst
ISBN 9788711743850
FILSTØRRELSE 4,82 MB
FILNAVN Bliv dus med din kone.pdf
Defalske9ere.dk Bliv dus med din kone Image
'Husker du at dele din kones begejstring, når hun har fået noget nyt?', 'Har din kone det med at hidse sig unødigt op?', 'Er din kone nogensinde sporløst forsvundet?' …I 'Bliv dus med din kone' stiller Willy Breinholst 18 spørgsmål fra ægtemand til ægtemand og følger dem op med humoristiske anekdoter fra det virkelige liv.Den danske forfatter Willy Breinholst (1918-2009) har skrevet en lang række humoristiske bøger og står desuden bag to af filmmanuskripterne til 'Mig og min lillebror' fra sidst i 1960‘erne. Willy Breinholsts bøger er udgivet i 100 lande, oversat til utallige sprog og solgt i over 70 millioner eksemplarer.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Bliv dus med din kone-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Willy Breinholst. Med webstedet defalske9ere.dk læses Bliv dus med din kone online nu så nemt!

Bliv dus med din kone, E-bog • Se pris (4 butikker) hos ...

Den adspurgte: Bliv ikke såret. Hvis du oplever, at din mand rødmende får fremstammet, at han drømmer om en trekant, og du aldrig selv har tænkt tanken, så bevar roen og find ud af, om du kan finde lyst til det. Prøv at lade være med at reagere med at håne ham eller blive såret. Forhold dig åbent og undersøgende.

Onani - mest for piger - Netdoktor.dk

På siden her handler det om mænd. Fra kærester og fædre til brødre og fætre. Ja, alle de mænd, du kan have - eller ville ønske var - i dit liv. Gå på mandejagt nu.

RELATEREDE BØGER

Skrig & fred
Basia i Dziadkowie
Saga får en butik, Læs Lydret 2
Den sorte linje, pocket
Harry Potter Box Set: The Complete Collection - Children's edition
Barcelona Walks: See the City Like a Local
El Corsario negro - Dramatizado
Ravne i fuld fart
Mit liv med Spies, Sjakalen, og Scarface
Pædagogisk vejledning som samarbejde
En femte årstid
Vidunderlige skam
Ostseeküste von Lübeck bis Dänemark
Äckligt?
Et spørgsmålstegn er et halvt hjerte
Opkrævningsloven med kommentarer
Probiotika & præbiotika
Krystalviden for begyndere