Stygge Krumpen 1

UDGIVELSESDATO 07-05-2018
FORFATTER Thit Jensen
ISBN 9788726028102
FILSTØRRELSE 6,55 MB
FILNAVN Stygge Krumpen 1.pdf
Defalske9ere.dk Stygge Krumpen 1 Image
I Stygge Krumpen, én af Thit Jensens mest læste og elskede romaner, føres læseren igennem et malerisk billede af Danmark i 1500-tallets reformationstid. Tidens konflikt mellem protestantisme og katolicisme indebærer store indre kampe for biskoppen Stygge Krumpen. Han plages nemlig af modstridende følelser af fordærvets lyst og begær over for moralens ansvar og pligt. Stygge Krumpen er en poetisk roman fyldt med smukke formuleringer, som giver den historiske fortælling om et Danmark i bevægelse en dybde, som kun få andre end netop Thit Jensen ville kunne gøre det. Dette er Stygge Krumpens del 1 af 2.I samarbejde med eReolen præsenterer Saga Egmont 'Stærke stemmer' - en lydbogsserie af klassiske titler indlæst af de bedste stemmer. Her er det 'Stygge Krumpen 1' af Thit Jensen indlæst af forfatter, skuespillerinde og foredragsholder Chili Turèll.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Stygge Krumpen 1-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Thit Jensen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Stygge Krumpen 1 online nu så nemt!

Anmeldelser af Stygge Krumpen | Læs kundernes anmeldelser ...

Køb Stygge Krumpen 1 af Thit Jensen som lydbog på dansk til markedets laveste pris og få den straks på mail. I Stygge Krumpen, én af Thit Jensens mest læste og elskede romaner, føres læseren igennem et mal..

Stygge Krumpen - Wikipedia, den frie encyklopædi

Stygge Krumpen, ca. 1485-21.1.1551, dansk biskop. Krumpen var tilknyttet Christian 2.s kancelli som sekretær. For sine tjenester blev han biskop i Børglum Stift fra 1519, men vendte sig herefter mod Christian 2. og deltog i hans fordrivelse 1522-23. Efter Grevens Fejde 1534-36 blev bisperne fængslet, og Krumpen blev først frigivet 1542. I de sidste leveår var han genstand for mange ...

RELATEREDE BØGER

Frederik 2.s begravelse
Vidnet
Rick and Tricky go shopping
Der Torso
Eventyr på Hærvejen
Palle Sørensen rev. udgave
Det lille bageri på strandpromenaden
Det tabte paradis
Lebens lauf
Ti års frihed