Tafiya

UDGIVELSESDATO 20-04-2017
FORFATTER Arne Falk-Rønne
ISBN 9788711713884
FILSTØRRELSE 4,97 MB
FILNAVN Tafiya.pdf
Defalske9ere.dk Tafiya Image
'Gribbene venter på, at en eller anden skal dø,' siger hun stille ...Vi følger lyden og finder snart efter et termitbo omgivet af åben rustrød jord på alle sider. Foran et af hullerne ind i dronningehunnens bolig kryber et lille nyfødt barn sammen!Det lille forsvarsløse menneskevæsen, der et øjeblik kan minde om en hundehvalp, har vendt sig om på ryggen og ligger drejet op mod solen med øjne, der er betændt af sår.'Et nyfødt barn, der er blevet ofret til myrernes ånd, en spedalsk kvinde, der tigger ved savannestien, sovesygepatienter, der er lænket til landsbyens træer. Arne Falk-Rønne og en modig kvindelig missionær besøger steder i Afrika, der før har været utilgængelige for de hvide. Her oplever de de mest fantastiske og foruroligende ting og møder mennesker, der kæmper med næb og klør mod sygdomme og slavehandel.Arne Falk-Rønne (1920-1992) dansk forfatter, journalist, rejseleder og eventyrer. Han har udgivet både rejsehåndbøger og rejsebeskrivelser, og slog for alvor igennem internationalt med en række værker, hvor han følger i flere bibelske personers fodspor. Heraf kan nævnes 'Abrahams vej til Kanaáns land' (1971), 'Moses' vej gennem ørkenen (1973) og 'Du er Peter - en rejse i apostelen Peters fodspor' (1976).
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Tafiya blev skrevet den 20-04-2017 af forfatteren Arne Falk-Rønne. Du kan læse bogen Tafiya i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Arne Falk-Rønne.

Tafiya af Arne Falk-Rønne | Bog & idé

Få Tafiya af Arne Falk Rønne som e-bog på dansk - 9788711713884 - Bøger rummer alle sider af livet. Læs Lyt Lev blandt millioner af bøger på Saxo.com.

Tafiya music, videos, stats, and photos | Last.fm

trailer video of tafiya featuring mr young k and morell. ေရဆူပရိတ္ ဂုဏ္ေတာ္ကြန္ျခာ ကမၼ၀ါ ရေဆူပရိတ် ဂုဏ်တော ...

RELATEREDE BØGER

Alt forladt
Tilgivelse
Elever med læse- og skrivevanskeligheder
Enkebal
Videnskabsteori
Ridderens fange
Pop!
Jeff Flint och guldrånaren
Rasmus Klump i Mexico
Halvvejs rundt om søen
Det fortryllende slottet 10 - Dragens hjerte
Dansk-hindi, hindi-dansk ordbog
Viljen til sejr 2
The Iliad & the Odyssey
Heisgutten i Lisboa
Familien i Vatikanet
Kvartvejs
Line og Anne
Varallo, Verbania, Lago d'Orta, Parco Nazionale Val Grande