Havbrevene

UDGIVELSESDATO 12-04-2019
FORFATTER Siri Ranva Hjelm Jacobsen
ISBN 9788726149821
FILSTØRRELSE 10,72 MB
FILNAVN Havbrevene.pdf
Defalske9ere.dk Havbrevene Image
'Kære søsterSnart vil store skove igen vokse frem i os, tykke og sorte af næring. Tænk på dét.Tænk på at vi bliver den eneste lyd i verden.Din,A''Havbrevene' er en brevroman med breve udvekslet mellem to søsterhave: det store og erfarne Atlanterhavet og det meget mindre og yngre Middelhavet.Siri Ranva Hjelm Jacobsen (f. 1980) er uddannet litterat fra Københavns universitet og har skrevet i talrige magasiner og aviser, både poesi og debatartikler. Hun debuterede i 2016 med romanen Ø.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Havbrevene blev skrevet den 12-04-2019 af forfatteren Siri Ranva Hjelm Jacobsen. Du kan læse bogen Havbrevene i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Siri Ranva Hjelm Jacobsen.

Havbrevene — Siri Ranva Hjelm Jacobsen

Havbrevene; Havbrevene. Af Siri Ranva Hjelm Jacobsen. Lindhardt og Ringhof, 2018, Indbundet, 64 sider . I Havbrevene skriver de to søstre Atlanterhavet og Middelhavet til hinanden om universet, livet på landjorden, klimaforandringerne og verdenshavenes store plan. 149,00 kr. Antal: decrease. increase. Læg bog i kurv.

Lille bog med stor forestillingskraft: Et hav, der taler ...

I Havbrevene skriver de to søstre Atlanterhavet og Middelhavet til hinanden om universet, livet på landjorden, klimaforandringerne og verdenshavenes store plan. Teksten er en alternativ skabelsesberetning, en utopi set fra havenes perspektiv, skrevet i et stærkt poetisk sprog af den anmelderroste forfatter Siri Ranva Hjelm Jacobsen og illustreret med originale grafiske tryk af ...

RELATEREDE BØGER

Englens spil
Den grønne dame fra Tisvildeleje
Fem minutter i godnat - Frost
Flerholdsforelæsninger på gymnasiet - hvorfor det? Med fokus på kommunikationens mulighedsbetingelser
Strik til Holger og Helen - 0-2 år
Hvite drømmer
Utro
Demokratisk dannelse
Fjerne minder
Tjejlyan
Molly Metalarm
Skamlös
Kombinerte behandlingstiltak for personer med samtidig rus- og psykisk lidelse : kunnskapsbaserte behandlingstiltak ...
Den svære toer
Lyda in space
Ensomhedens filosofi
Pagt