Dæmonjægeren

UDGIVELSESDATO 24-08-2018
FORFATTER Eoin Colfer
ISBN 9788711728994
FILSTØRRELSE 8,80 MB
FILNAVN Dæmonjægeren.pdf
Defalske9ere.dk Dæmonjægeren Image
I fremtidsbyen Satellite City styres stort set alting pr. satellit, og nye produkter afprøves af 'usponsorerede' børnehjemsbørn. En af disse forsøgskaniner er Cosmo Hill, der har tilbragt femten år på Clarissa Frayne-Instituttet for Forældreløse Drenge og pønser på flugt døgnet rundt.En dag lykkes det ham at undslippe, men hans nye tilværelse i Satellite City viser sig at rumme mindst lige så mange farer som på børnehjemmet, og kun hjælp fra den kvikke børnebande kan redde Cosmo.Eoin Colfer er født i 1965 i Irland. Han er uddannet fra Dublin Universitet, men har rejst og arbejdet over det meste af verden, heriblandt Tunesien, Saudi Arabien og Italien. Indtil Colfer udgav Artemis Fowl-serien, arbejdede han som lærer; men lærergerningen blev tilsidesat, da det blev muligt for ham at skrive på fuld tid.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Dæmonjægeren er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Eoin Colfer. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Eoin Colfer bog online og også downloade det gratis!

Constantine (Blu-ray) - Film - CDON.COM

Forskellige , Forskellige, Forskellige bøger sælges. Følgende titler er der: Fantasy masterworks - fevre Dream, af George R.R. Martin, 25kr Dæmonjægeren - Eoin colfer, 25kr Do Androids Dream of Electric sheep? Af Philip K dick, 25kr, solgt. Golak det døde land af Josefine Ottesen, 25kr Post Office - Charles bukowski, 25kr, solgt. Hvorfor lugter mine egne prutter bedst? 50kr, nypris 159kr ...

Ash vs. Evil Dead - Serie - Netflix - DIGITALT.TV

Hvis dette er dit første besøg på siden så husk at tjekke FAQ ved at klikke på linket. Du skal oprette en bruger før du kan skrive på siden: klik på Opret bruger linket for at fortsætte.; Denne hjemmeside bruger cookies Vi bruger cookies til at tilpasse vores indhold og annoncer, til at vise dig funktioner til sociale medier og til at analysere vores trafik.

RELATEREDE BØGER

En postkassörskas skräcknatt
Hjemmefra
Jørgen Lykke
393 danske katolikker og katolikker i Danmark
Holdt for nar
Laurits Andersen - Kinafarer, entreprenør og mæcen
Lucia Bernhöven
Farvelæg 101 kærlige sætninger til en du holder af
Jakobina fra Snæfellsnes
Ramt
Dagen i morgen
Ormen
Rodiserinden
Heksehistorier
En mand der hedder Ove GAVEBOG
Die Theodor Fontane Hörbibliothek
Åhuskuppen
Falkejagt
Månens børn