Konsulenten og praktikanten

UDGIVELSESDATO 01-07-2011
FORFATTER Christina Matthiesen
ISBN 9788799458806
FILSTØRRELSE 9,14 MB
FILNAVN Konsulenten og praktikanten.pdf
Defalske9ere.dk Konsulenten og praktikanten Image
Konsulenten og praktikanten er en poetisk-politisk komedie om selvudvikling, stress og selskabelighed, kunst og kærlighed - alt sammen på en arbejdsplads nær dig.Helena udvikler frigørende forløb for medarbejdere og kaster sig selv og virksomheden OM ud i et projekt iscenesat af videokunstneren Daniel. Maria får chancen som praktikant. Hun forsøger at finde sine fødder efter et forfejlet forhold på New Zealand.Christina Matthiesen, f. 1971, cand.mag. i retorik, har arbejdet som tekstforfatter og underviser. Konsulenten og praktikanten er hendes første roman.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Konsulenten og praktikanten-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Christina Matthiesen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Konsulenten og praktikanten online nu så nemt!

Konsulenten og praktikanten af Christina Matthiesen som bog

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Konsulenten og praktikanten af Christina Matthiesen - bogen har fået vurderingen 44 ud af 100

At læse andre og blive en retor: En introduktion til ...

Hun har undervist i retorisk skrivning, skrivepædagogik og retorikkens didaktik på Københavns Universitet i perioden 2002-2012. Hun har desuden skrevet for organisationer som Post Danmark og DSB og holdt skriveworkshops for Det Danske Filminstitut, DM, m.fl. I 2011 udgav hun romanen Konsulenten og praktikanten.

RELATEREDE BØGER

Mit monster og mig
Blodbrødre
Power, Knowledge and Domination
Medfortæller
Kidnapped
Kvikkjokk - Adolfström : Kungsleden karta & guide
Blod og krom
Het betoverde kasteel 6 - Slaaf van de Keizer
RAW
Det sidste slag
Rejsende
Den sidste nat
Tidslinjen
Een vrouw naar zijn hart
Tragedien vid OS i München
Et helt nyt liv
I dag skal det være
Over stregen
Juleferierne