Den grimme ælling

UDGIVELSESDATO 20-10-2017
FORFATTER H. C. Andersen
ISBN 9788711713075
FILSTØRRELSE 5,25 MB
FILNAVN Den grimme ælling.pdf
Defalske9ere.dk Den grimme ælling Image
Eventyret om svaneungen, der vokser op i andegården og må gå så grueligt meget ondt igennem, inden den bliver forenet med en svanefamilieJørn Jensen, født 1946, børnebogsforfatter, uddannet guldsmed og lærer. Som ny lærer for de små klasser fandt han, at der var mangel på egnet læsemateriale til begynderlæsning, og det fik ham til selv at gå i gang med at skrive. Inspirationen henter han i sin egen barndom i 1950‘erne, men også fra oplevelser med hans tre drenge danner grundlag for historierne.Jørn Jensen har fortolket og omskrevet en række af H.C. Andersens mest kendte eventyr til letlæseligt sprog. Genfortællinger af store forfatteres værker vækker altid debat: Må de overhovedet omskrives? Går den oprindelige ånd tabt? På den anden side kan en omskrivning af det ellers noget kringlede, gammeldags sprog til et mere læsevenligt dansk netop være anledningen til, at børn og unge kommer i gang med at læse de klassiske fortællinger. Og måske senere får mod på at læse de originale fortællinger.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Den grimme ælling blev skrevet den 20-10-2017 af forfatteren H. C. Andersen. Du kan læse bogen Den grimme ælling i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren H. C. Andersen.

Dansk synopsis om Den Grimme Ælling | Romantikken ...

Restaurant Den Grimme Ælling i Odense Spis dig mæt og glad. Hans Jensens Stræde 1 5000 Odense C Telefon: 65 91 70 30 Her vil vi prøve at give et godt og regulært billede af, hvad der kan forventes,…Læs mere ›

Den grimme ælling og mig - Wikipedia, den frie encyklopædi

Man mener også at eventyret den grimme ælling, hentyder til H. C. Andersen selv - da han var ung. Brugbart svar (1) Svar #4 12. juni 2009 af ZdenekPospech (Slettet) Jeg vil give Kamelkalle ret. Brugbart svar (1) Svar #5 24. juni 2009 af Vnasima.

RELATEREDE BØGER

Louis Kahn i Danmark
Bæredygtige organisationer
Orien
Oktoberhavet
Den handlende
Midnatsjuvelen (Det glitrende hof 2)
Scener fra hjertet
Krig - fangenskab
El país de los ciegos
Kiinalainen palapeli
Markante forældre
Facebook forbandelsen
Livspoeten
Josefine Ottesen fortæller H.C. Andersen
Safari del 1
Mågejægeren