Når adrenalinet pumper

UDGIVELSESDATO 30-03-2017
FORFATTER Ulrik Christensen
ISBN 9788711752821
FILSTØRRELSE 8,86 MB
FILNAVN Når adrenalinet pumper.pdf
Defalske9ere.dk Når adrenalinet pumper Image
Tirsdag den 20. juli 2004 klokken 22.00 mødte politiassistent Thorbjørn Pedersen og jeg som hundefører på nattevagt ved Herning Politi. Klokken 23.00 mødte der tre andre kolleger og en vagthavende. Det var midt om sommeren, og mange havde ferie, så vi regnede med at få en rolig vagt, hvor vi kunne få tid til at træne lidt med vores hunde. De første timer gik også stille og rolige, og da klokken nærmede sig fire om morgenen, bestemte Thorbjørn og jeg os for at hente noget morgenbrød. Vi kørte på Dronningens Boulevard midt i Herning, da vagthavende kaldte op på vognradioen og bad os om at køre til Museumsgade 58 i Herning, hvor der vist nok var lidt husspektakler. En underbo i stueetagegen havde ringet til politiet og sagt, at de skændtes hos overboen. Overboens barn skulle vist også være blevet afleveret hos underboen. Vagthavende ville undersøge, hvem der boede i ejendommen og meddele tilbage til radioen.Det ville højst tage os et minut at køre til Museumsgade, men undervejs nåede vi dog et par gange at ‘‘beklage‘‘ os over, at folk skulle skændes midt om natten. Hvorfor kunne de ikke bare holde fred? De civile personers navne er fingerede.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Når adrenalinet pumper er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Ulrik Christensen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Ulrik Christensen bog online og også downloade det gratis!

Når adrenalinet pumper rundt i kroppen | viborg-folkeblad.dk

Når adrenalinet pumper er det oftest fordi vi er bekendte med denne fare. Vi har taget bestik af situationen og besluttet os for, at risikoen for katastrofe og skade undermineres af garantien for spænding og den følelse af at være i live.

Simon Stenspil efter Vild med dans-sejren: Tak Asta ...

Grænser kan skubbes, når adrenalinet pumper og pulsen er høj. I denne øvelse skal I udfordres på det modsatte, nemlig at være stille. Nemt?

RELATEREDE BØGER

Spis seks om dagen
Heiða
Rasmus Klump holder høns
Fie og Benny hos frisøren
Kærlighedens slaver
Platons dialog Protagoras
Se godt ud
Skrifter i folkeudgave (bind 2)
Igennem fantasien og kunsten
Hjemmelaboratoriet
Salatbibel
Spray, Part 1 - Erotic Short Story
EU-selskabs- og skatterettens betydning for selskabers gennemførelse af grænseoverskridende omstrukturering
Oktoberbarn
Alarm 112
Blodlag
Syv år i ingenmandsland