Vær professionel på jobbet

UDGIVELSESDATO 09-03-2016
FORFATTER Charlotte Mandrup
ISBN 9788771598377
FILSTØRRELSE 8,16 MB
FILNAVN Vær professionel på jobbet.pdf
Defalske9ere.dk Vær professionel på jobbet Image
VI VAR STÆRKE ENGANG. VI ER NØDT TIL AT BLIVE STÆRKE IGEN! Vi er blevet mobile, globale og veluddannede. Men vi er alligevel endt som moderne slaver. Slaver af tiden, vores følelser og af at søge meningen i et (arbejds-)liv, der hele tiden er på vej videre.Vi kan ikke genskabe fortidens faste rammer, lige så lidt som vi kan ændre særlig mange af de vilkår, der former vores liv. Men med en indsats er det muligt at generobre den styrke, der skal til for ikke at bukke under for pres. Det er muligt at genfinde den værdighed og storhed, som bør være ethvert menneskes ret.Vi kan vælge at blive mere professionelle, lade følelserne blive hjemme og lade være med at søge livets mening, kærlighed og sikkerhed på arbejdspladsen. Og undgå at knytte os stærkt til virksomheden, lederen eller teamet – efter en naiv devise: Hvis jeg giver alt, får jeg nok det hele igen.Vi kan finde råstyrken indeni, hvor vi selv er herre over vores følelser og ikke omvendt. Hvor vi lever efter egne valgte dyder, så vi bliver stærkere i fællesskabet. Og hvor vi ved, at vi ikke vælter, så snart modvinden kommer. For den vil komme!
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vær professionel på jobbet er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Charlotte Mandrup. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Charlotte Mandrup bog online og også downloade det gratis!

Lad følelserne blive hjemme, når du går på job ...

"Vær professionel på jobbet" [1. udgave, 1. oplag] af Charlotte Mandrup - Hæftet bog (Bog med blødt omslag og hæftet ryg i høj kvalitet). På dansk. Genre: Krop og Sind, Div.. Udgivet 9/3-2016. Vejer 554 g og måler 230 mm x 157 mm x 20 mm. 225 sider. Vi er blevet mobile, globale og veluddannede. Men vi er alligevel endt som moderne slaver.

Charlotte Mandrup: Ud med følelsestyranniet på jobbet

Denne guide er en opsummering af hovedpointerne i min bog med samme titel "Vær professionel på jobbet". Der er mange lag i menneskelivet, og ingen forfatter kan dække alle.

RELATEREDE BØGER

Svækling
Buchverliebt (Erotischer Liebesroman)
Nordmand tager dansk direktør som gidsel
Sidste tog til London
Nu - 33 guddommelige romaner - og et par stykker til
Sigurd fortæller H.C. Andersens eventyr
Murmeln meiner Kindheit
Bille und Zottel 1: Pferdeliebe auf den ersten Blick
Blink - styrken ved at tænke uden at tænke
Organisationspsykologi
Mødekunst
Det hände i Kisumbacken
Fra Calcutta til Himalaya
Rigtige drenge græder ikke
Baby – Sans og lær – Biler og både
Kinesiske portrætter
Ich - Sheriff von Wichita
Skilsmissen
The Memoirs Of Moominpappa - Special Collectors´ Edition
Jørn Havbo blandt smuglere