Ned og op med stress

UDGIVELSESDATO 08-01-2018
FORFATTER Pernille Rosenkrantz-Theil
ISBN 9788702254716
FILSTØRRELSE 8,21 MB
FILNAVN Ned og op med stress.pdf
Defalske9ere.dk Ned og op med stress Image
Pernille Rosenkrantz-Theil har været nede med stress. I dialog med stresseksperten Thomas Milsted taler hun i denne bog åbent og ærligt om sine oplevelser, erfaringer og holdninger til stress. Hvordan er det at gå ned med stress, og hvordan kommer man op igen? Bogen udkom oprindeligt i 2009.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Ned og op med stress er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Pernille Rosenkrantz-Theil. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Pernille Rosenkrantz-Theil bog online og også downloade det gratis!

14 stresstegn, du ikke må ignorere - ALT.dk

Ned og op med stress. 0.0 0 5 Forfatter: Thomas Milsted, Pernille Rosenkrantz-Theil. Findes som e-bog. Pernille Rosenkrantz-Theil har været nede med stress. I dialog med stresseksperten Thomas Milsted taler hun i denne bog åbent og ærligt om sine oplevelser, erfaringer og holdninger til stress.

Sådan føles stress - ALT.dk

Fordi stress kan udløse så mange fysiske symptomer, er der også en del med stress, der bliver bange for at være fysisk syge. - Nogle stressede har symptomer, der minder meget om sclerose, og så bliver de bange for, at det er det. Som stresset kan man på den måde gå og gøre sig en masse tanker om kroppens signaler, hvilket øger stressen, siger Lone Overby Fjorback.

RELATEREDE BØGER

Klar til kamp
Seychelles
ABC billedordbogen
Den usynlige dreng
Roman einer Nacht
Blodbrødre
Seitsemän veljestä kertomus
Zombie-krigen 1: Ekspeditionen
Canzone
Witre design : En strikkers år
Bag magten
Neito hädässä
1000 piskeslag
Skæld mindre ud
Kys mig nu!