Drengene

UDGIVELSESDATO 02-10-2014
FORFATTER Jessica Schiefauer
ISBN 9788763835107
FILSTØRRELSE 2,61 MB
FILNAVN Drengene.pdf
Defalske9ere.dk Drengene Image
Drengene handler om de tre veninder, Bella, Momo og Kim. Pigerne holder sig for sig selv - gerne i Bellas drivhus. Drivhuset er pigernes frizone. Her kan de glemme omgivelserne, glemme at de har en krop, som forandres og ikke mindst glemme forældrene, som ikke altid forstår.I drivhuset har Bella en ganske særlig blomst, og nektaren fra den viser pigerne vej til en helt anden verden!Jeg-fortælleren Kim opdager pludselig en helt ny side af sig selv. En side, der både skræmmer og fascinerer…Drengene var nomineret til Nordisk Råds pris for børne- og ungdomslitteratur 2013.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Drengene blev skrevet den 02-10-2014 af forfatteren Jessica Schiefauer. Du kan læse bogen Drengene i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Jessica Schiefauer.

Stine og drengene - Dansk Filmskat

"Drengene fra Sankt Petri" var den ene af hele tre film om Danmark under 2. verdenskrig, der kom i efteråret 1991. I sin holdning går den bag om de foregående års mytenedbrydende historieskrivning om den tyske besættelse og er mere i slægt med de film om emnet, der kom lige efter 1945.

Drengene på kanten: Sæson 1 - 1. episode | Se online ...

Drengene fra Nickel (Indbundet, 2020) - Se billigste pris hos PriceRunner Sammenlign priser fra 12 butikker Betal ikke for meget - SPAR på dit køb nu!

RELATEREDE BØGER

Det Hemmelige Rige (10) Åkandesøen
Arctic identity interactions: Reconfiguring dependency in Greenland’s and Denmark’s foreign policies
Et eventyr
Trans-Canada Rail Guide
Nye tendenser i nordisk kommunalretsforskning
Min første Elmer
Mosplanten van eene oude pastorie
Vogterne - de dødes dag
At forske ret
Elsker ­- elsker ikke
Monsieur Jean-Louis Kessels papper
Bergen - Kirkenes
Introduktion til FrontPage 2002 
Djævelens værk
Børne- og ungdomslitteratur. Portrætter af 10 danske forfattere
Dyrevenner - Min Maren