Elly Petersen

UDGIVELSESDATO 01-04-2016
FORFATTER Mogens Klitgaard
ISBN 9788711474419
FILSTØRRELSE 1,49 MB
FILNAVN Elly Petersen.pdf
Defalske9ere.dk Elly Petersen Image
Elly Petersen fra Frederikshavn står ved rælingen af båden og ser hvordan København nærmer sig støt og roligt. Elly er 16 år og har fået plads i et pensionat – og det er bedre end at være i et privathjem. Elly glæder sig til at hendes tilværelse rigtig skal til at begynde, men pladsen i pensionatet lever ikke helt op til hendes forventninger. Heldigvis er Elly en pige der er vant til at tage fat og hun finder hurtigt en ny stilling som køkkenpige på et stort fint hotel. Men så møder Elly, Hjalmar – Shejken fra lørdagsaftnerne i Frederikshavn. Flotte Hjalmar som alle pigerne derhjemme var tossede med. Hjalmer som hører hjemme i København.Mogens Klitgaard (f. 1906 - d. 1945). Mister sine forældre som helt lille dreng og sendes til Det Kongelige Opforstringshus på Østerbro, hvor han aldrig falder helt til. Han kommer senere i lære som gartner, men en udlængsel får ham til at forlade sin læreplads. Han bruger derefter de næste ti år på at rejse rundt i Europa som vagabond. Den omvandrende tilværelse slutter med, at han bliver indlagt på Boserup Sanatorium med tuberkulose. Det er i denne tid, han begynder at skrive. Han får sit gennembrud i 1937 og når at få udgivet seks romaner inden sin alt for tidlige død i 1945 af tuberkulosen, som han aldrig blev helt kvit.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Elly Petersen blev skrevet den 01-04-2016 af forfatteren Mogens Klitgaard. Du kan læse bogen Elly Petersen i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Mogens Klitgaard.

Få Elly Petersen af Mogens Klitgaard som Hæftet bog på ...

DVD - Brugt, men god kvalitet. Produktet er tilføjet til kurven. Der er 0 varer i din kurv. Der er 0 varer i din kurv.

Elly Petersen profiler | Facebook

Elly Petersen fra Frederikshavn står ved rælingen af båden og ser hvordan København nærmer sig støt og roligt. Elly er 16 år og har fået plads i et pensionat - og det er bedre end at være i et privathjem.

RELATEREDE BØGER

Odins væddemål
Medfødte alkoholskader
Neuengamme
Undervisning på professionsuddannelser
Business-Etikette für Frauen - Professionelle Umgangsformen im Job
Kuponhæfte til teenageren - blå
Lord Nelson lægger figenbladet eller En nat i et vokskabinet
En egenrådig kvinde Historisk
Danmark på briksen
Indianerdrengen Ohiyesa