Business-planner

UDGIVELSESDATO 01-11-2018
FORFATTER Kristine Karlshøj & Marie Wöldike
ISBN 9788797079300
FILSTØRRELSE 9,31 MB
FILNAVN Business-planner.pdf
Defalske9ere.dk Business-planner Image
Business Planner er en flot, indbundet bog til dig, som er iværksætter, driver selvstændig virksomhed eller er leder. Den indeholder redskaber og metoder til at ideudvikle, sætte mål og planlægge. Business Planner er både en bog, du kan bruge til at sætte mål, en kalender og en hjælper til at organisere hverdagen i din virksomhed.Bogen er skabt af iværksættere til dig som driver en mindre selvstændig virksomhed – uanset branche. Den er let at bruge og skaber rum for udvikling og målsætning i en travl hverdag.Få viden - Sæt mål - Læg planerVi husker vores mål i længere tid, når vi visualiserer dem på skrift. Når vi skriver vores tanker ned, skaber det plads og ro til at arbejde med vores mål. Business Planner bygger på de tre principper for kreativ tænkning: Skriv i hånden, visualiser, reflekter.Business Planner er en brugsbog, du kan skrive i og tage med dig i din hverdag. Bogen giver et overblik over dine mål i din virksomhed. Den gælder for 6 måneder ad gangen, og du vælger selv hvilken måned, du vil begynde. Hver måned er delt op i ugeplaner med mulighed for at nedskrive aftaler og mål. Efter hver uge og hver måned er der en afsluttende refleksion over målene, der er nået.I første del af bogen får du redskaber til at sætte dig mål. I sidste del af bogen får du en udateret måneds- og ugekalender.Bogen er indbundet, og smukt illustreret med flotte mønstre designet af kunstner Ib Buch fra 1960’erne.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Business-planner-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Kristine Karlshøj & Marie Wöldike. Med webstedet defalske9ere.dk læses Business-planner online nu så nemt!

Simple Business Plan Template for Entrepreneurs

Best Journals to Buy for Women Business Owners - […] you prefer to use your daily planner as a spot for journaling, don't miss my roundup of the best… Planners for 2020: The best options for women - Daily Creatives - […] Click here to view original web page at beckymollenkamp.com […]

How to develop your business plan | business.gov.au

Business Planner 2020, How to Start Business Planner, New Business Planner PDF, Small Business Planner Printable, Business Planner Template AttentionGetting. From shop AttentionGetting. 5 out of 5 stars (1,821) 1,821 reviews $ 8.40 $ 12.00 $ 12.00 (30% off)

RELATEREDE BØGER

FC Mezzi 4 - FC Mezzi ontmoet Messi
Jan og seksdages-mysteriet
Urban consumption
Døgnets kævl
The Sound of Indo-European
Nødlandingen
Øjnene
Fordansket
Jenny the Pirate - Sexy erotica
Αναπολώντας Εσένα - Ένα Ερωτικό Διήγημα
Frygtløs ledelse
Maria-åbenbaringen i Fatima
Tal og polynomier
Tajemnicze morderstwo nad jeziorem
Von früher und heute. Wiener Skizzen
Befri Sigurd