På myrens fodsti

UDGIVELSESDATO 02-07-2012
FORFATTER Johannes Møllehave
ISBN 9788711399163
FILSTØRRELSE 1,51 MB
FILNAVN På myrens fodsti.pdf
Defalske9ere.dk På myrens fodsti Image
På myrens fodsti er Johannes Møllehaves første erindringsbog fra 1975. Selv siger han: 'Jeg har valgt denne titel, fordi man kan få noget spændende ud af at se tingene fra myrens fodsti, skråt nedefra i barnets perspektiv.'Bogen handler om barndommen, familien og om at være på vej til at blive voksen. Den er skrevet med let hånd, humoristisk uden af den grund at undgå alvoren. Møllehave har noget på hjertet og siger det charmerende og livsklogt.Erindringerne tager afsæt i temaer om børn og er formidabelt skrevet med Møllehaves helt fantastiske sans for sproget. Det har været hans mening, at På myrens fodsti skulle hjælpe andre med at huske små episoder fra barndommen, og det lykkes over al forventning.'Sjældent – måske aldrig? – har jeg læst en så smuk, så varm og så lærerig, så dyb erindringsbog som denne … At dette er stærkt, smukt, perspektivrigt er ikke nok. Det er poetisk.'– Jens Kruuse, Jyllands-Posten
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen På myrens fodsti blev skrevet den 02-07-2012 af forfatteren Johannes Møllehave. Du kan læse bogen På myrens fodsti i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Johannes Møllehave.

Find På Myrens Fodsti i Skønlitteratur - Køb brugt på DBA

Forlaget skriver: På myrens fodsti er Johannes Møllehaves første erindringsbog fra 1975. Selv siger han: "Jeg har valgt denne titel, fordi man kan få noget spændende ud af at se tingene fra myrens fodsti, skråt nedefra i barnets perspektiv." Bogen handler om barndommen, familien og om at være på vej til at blive voksen.

På myrens fodsti PDF ePUB Deutsch | FAULLOCH PDF

På myrens fodsti er Johannes Møllehaves første erindringsbog fra 1975. Selv siger han: "Jeg har valgt denne titel, fordi man kan få noget spændende ud af at se tingene fra myrens fodsti, skråt nedefra i barnets perspektiv." Bogen handler om barndommen, familien og om at være på vej til at blive voksen.

RELATEREDE BØGER

Skoven
Livet er ikke for begyndere
Iskolde øjeblikke
Tættere end man tror
Lejerne
Brussels, Antwerp, Ghent & Bruges
Den røde slette
En røst fra orkestergraven
My Little Pony - Pinkie Pie og den steintøffe Ponnipalooza-festen!
Ragnhild