Det stjålne brev

UDGIVELSESDATO 22-05-2016
FORFATTER Edgar Allan Poe
ISBN 9788771940114
FILSTØRRELSE 5,51 MB
FILNAVN Det stjålne brev.pdf
Defalske9ere.dk Det stjålne brev Image
Et vigtigt brev, der har stor betydning politisk, er blevet stjålet - man ved hvem der har taget det, men det må bringes tilveje uden stor ståhej. Politidirektøren har fået til opgave i hemmelighed, at forsøge, at finde brevet, men han står magtesløs. Han henvender sig til detektiven, Auguste Dupin, som selvfølgelig løser problemet for ham.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Det stjålne brev er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Edgar Allan Poe. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Edgar Allan Poe bog online og også downloade det gratis!

Københavns Politi dækkede over naziofficer, der bestilte ...

Det er muligt at benytte både personligt NemID og NemID medarbejdersignatur, hvis det stjålne køretøj er ejet af en virksomhed. Hvis du anmelder på vegne af en anden, skal du oplyse navn og CPR-nummer på den person, der har fået stjålet køretøjet.

Liveboox | Det brændende brev - Ebog (epub)

Bogen »De forsvundne nazidokumenter«, som udkommer i denne uge, ripper op i sagen om det store tyveri fra Rigsarkivet. Ganske opsigtsvækkende kommer det frem, at Københavns Politi lod en højtstående naziofficer slippe af sted med at bestille dokumenter fra tyvene.

RELATEREDE BØGER

Menneske uden hund
Tæt på en torso
Uansøgt afsked
Det er bare Rita
Blank als een lelie
Jacqueline
Nineteen Eigthy-Four. 1984
Krumspring
Katja, die Stripperin
Djævelens børn