Alt eller intet

UDGIVELSESDATO 04-06-2018
FORFATTER Simona Ahrnstedt
ISBN 9788702257502
FILSTØRRELSE 9,20 MB
FILNAVN Alt eller intet.pdf
Defalske9ere.dk Alt eller intet Image
Simona Ahrnstedt – Sveriges romancedronning – er tilbage!Lexia Vikander er tekstforfatter på et reklamebureau, og hun elsker sit arbejde – selvom hun ikke altid føler sig godt tilpas ved siden af sine polerede, åleslanke og sundhedsfikserede kolleger. Derudover er hendes arbejdsplads i oprør, for en ny ejer har taget over, og rygtet siger, at der er en kæmpe fyringsrunde på vej.En aften sidder Alexia på en bar og forsøger at drukne sine bekymringer i alt for mange lyserøde drinks. Ingen flirter med hende, og hun føler sig helt igennem mislykket. Men pludselig sidder han ved siden af hende. Den smukkeste mand, hun nogensinde har set.Adam Nylund er forstadslømlen, som blev administrerende direktør, og er kendt for sin hensynsløshed. Nu er han kommet til Stockholm for at rydde op i selskabets nye reklamebureau. Egentlig har han ikke tid til andet end sit arbejde, men kvinden på barstolen ved siden af er svær at stå for. I hvert fald indtil hun giver ham et fordrukkent kys og kaster op på hans sko.Mandag morgen mødes de igen. Lexia og hendes nye chef: Adam.Alt eller intet er en stærk, velskrevet og underholdende roman om kærlighed og karriere af forfatteren til Arvingen, Løftet og Vovestykket, der har solgt over 25.000 eksemplarer i Danmark.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Alt eller intet-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Simona Ahrnstedt. Med webstedet defalske9ere.dk læses Alt eller intet online nu så nemt!

Spil Alt eller Intet og spil med om 500.000 kr. hver dag!

Alt eller intet. Foto | Doane Gregory. Hovedrolleindehaveren Amandla Stenberg lever ikke op til sin modpart Nick Robinsons udmærkede præstation som nervøs og forelsket teenager. Amerikansk ungdomsfilm spænder ben for sin egen præmis om, at teenagere kan leve et lykkeligt liv på trods af kronisk sygdom.

Alt eller intet

Annoncer med Alt Eller Intet på DBA. Stort udvalg af Alt Eller Intet til billige priser. På DBA finder du altid et godt tilbud på både nye og brugte varer til salg

RELATEREDE BØGER

Vilde køtere PB
THE HUNGER GAMES 2. Løbeild
The Only Story
Rejseholdet 5: Lig i lasten
Det Magnetiske Guld
Gestapo
Slettet 3 - Knust
Scandinavia
Koffortið fljúgandi
Videnskabelige metoder
Dragons - Hikkes største eventyr
Den hjemvendte sejler/Den gode stedmoder
Ingvar Lykkes røv
Sir Gawain og den grønne ridder