Håndbog for superhelte 4: Ulven kommer

UDGIVELSESDATO 22-05-2019
FORFATTER Elias Våhlund
ISBN 9788770364027
FILSTØRRELSE 7,32 MB
FILNAVN Håndbog for superhelte 4: Ulven kommer.pdf
Defalske9ere.dk Håndbog for superhelte 4: Ulven kommer Image
Når det, du frygter allermest, faktisk sker, har du ikke længere noget at være bange for.Byens farligste skurk, Wolfgang, har kidnappet borgmesteren og vil have Den røde maske i bytte.Wolfgang har længe villet have fat på Lisa, og denne gang har han fundet den perfekte metode.Lisa aner ikke, hvad hun skal stille op – skal hun redde sig selv eller overgive sig for at redde borgmesteren?Hjælpen dukker op fra uventet kant. Spørgsmålet er bare, om Lisa kan stole på sine nye venner?Tempofyldt og spændende historie om en sej pige, der tager sagen i egen hånd.Dette er en ebog med såkaldt fixed layout. Den er velegnet til læsning på læseapparater som tablets og smartphones. Den er uegnet til læsning på ældre eller mindre avancerede læseapparater.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Håndbog for superhelte 4: Ulven kommer blev skrevet den 22-05-2019 af forfatteren Elias Våhlund. Du kan læse bogen Håndbog for superhelte 4: Ulven kommer i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Elias Våhlund.

Håndbog version 2.x | MuseScore

DR2 tema: Virkelighedens superhelte (2011 TV Movie).

De 4372 bedste billeder fra Avengers ASSEMBLE i 2020 | Superhelte...

Hvis man drømmer tilstrækkeligt, kommer det en dag til at blive virkelighed. Lisa har klaret sin første superhelteopgave, men det føles som om, hun bare har drømt det. Men hver eneste gang Lisa har et øjeblik til overs, sætter hun sig og læser i den bog, hun fandt på biblioteket: Håndbog for superhelte.

RELATEREDE BØGER

Rød og blå 1: Den sorte enkes by
Hvem skal bruge sundhedsdata – og til hvad?
Walking the Julian Alps of Slovenia: Mountain Walks and Short Treks
Kong Lear
Trælår
SS-kenraali
The Fate of the Elves 4: The Enchanted Flute
På eventyr i de romerske rioni
Den sjunde handskriften del 2
Lejemorderens guide til et smukt hjem