Rejsen - en kvindes intime bekendelser 5

UDGIVELSESDATO 17-08-2018
FORFATTER Anna Bridgwater ogLise Bidstrup
ISBN 9788726049626
FILSTØRRELSE 4,29 MB
FILNAVN Rejsen - en kvindes intime bekendelser 5.pdf
Defalske9ere.dk Rejsen - en kvindes intime bekendelser 5 Image
Femte afsnit i den hede og sansemættede serie om en virkelig kvindes erotiske eventyr.Om serien:'Jeg vil fortælle historien om mit liv. Eller i al fald en del af mit liv. En del af mit liv, som er mig, men som er skjult. Mit sexliv. Det er det, jeg er skabt til. Det er det, jeg kan.'Verden er fuld af mænd, og jegfortælleren i denne serie er en kvindelig Don Juan, som bare ikke kan sige nej. Ea elsker sin mand og sine børn, men for hende er de ikke nok. Hendes liv går i stå uden den pirrende stemning af et nyt eventyr, så når muligheden for en erotisk oplevelse viser sig, slår hun til.Seriens kvindelige hovedperson Ea er inspireret af en virkelig person af kød og blod. Efter samtaler med denne kvinde har forfatter Anna Bridgwater nedskrevet hendes fortælling som et vidnesbyrd om det hemmelige liv, hun lever parallelt med sin dagligdag med mand og børn.Anna Bridgwater er cand.phil. i litteraturvidenskab, freelancejournalist og forfatter. Serien En kvindes intime bekendelser er hendes skønlitterære debut.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Rejsen - en kvindes intime bekendelser 5 blev skrevet den 17-08-2018 af forfatteren Anna Bridgwater ogLise Bidstrup. Du kan læse bogen Rejsen - en kvindes intime bekendelser 5 i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Anna Bridgwater ogLise Bidstrup.

Anna Bridgwater

Fantasi: En kvindes intime bekendelser 4 Audible Audiobook - Unabridged. Fantasi: En kvindes intime bekendelser 4. Anna Bridgwater (Author, Narrator), Lindhardt og Ringhof (Publisher).

Anna Bridgwater - En kvindes intime bekendelser, bind 2: Huone...

Du er her: Ekko Shortlist | - En kvindes fødsel.

RELATEREDE BØGER

Rente mit 40
Strik naturligvis!
Den öde staden
Officerens datter
Sjælerejser
Kunsten at dø
Pojken som hade tur
Rottefængeren fra Hameln
Lov om forbud mod forskelsbehandling med kommentarer
Mig og Dylan Walker
পুরুষ প্রহরী - একটি আদিরসাত্মক ছোট গল্প
Simones perlebog
Tilføjelser – Om lidt
Rejsen til Julemandens værksted
Døden holder festival