Angst

UDGIVELSESDATO 03-01-2019
FORFATTER Anna Fiske
ISBN 9788771615890
FILSTØRRELSE 4,91 MB
FILNAVN Angst.pdf
Defalske9ere.dk Angst Image
Følelsen af at være bange kan være kortvarig, som når man bliver forskrækket.Hvis man ofte har følelsen af at være bange, kaldes det angst ...Du er ikke alene om ind imellem at have det svært. Sådan er det alt være menneske, og andre oplever helt sikkert nogle af de samme ting.Bøgerne i 'Følelsesbiblioteket' kan gøre det lettere at sætte ord på de svære følelser. Læs bøgerne i serien og tal om de følelser, du kender eller måske ikke har mærket endnu, med andre, som har samme eller andre erfaringer.FØLELSESBIBLIOTEKET7 bind i et ’handy’ format. Hver bog består af enkle,kort formulerede udsagn om forskellige – sommetider ubehagelige – følelser.Anna Fiskes charmerende stregbeskriver de måske akavede situationer, som kan opstå, og giver et redskab til lettere at kunne tale om og forholde sig til følelserne, når de opstår.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Angst er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Anna Fiske. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Anna Fiske bog online og også downloade det gratis!

Angst og stressrelaterede tilstande | Psykiatrifonden

Symptomer på angst er et vidt begreb, idet der findes mere end 100 forskellige. Læs om alle angstsymptomer - se hele den udførlige liste over symptomer.

Angst - Wikipedia

Angst forbundet med tanken om eller synet af et bestemt dyr (f.eks. en edderkop) eller situation tyder på fobisk angst Hyperventilation At hyperventilere vil sige, at man ånder for kraftigt og for hurtigt ind og ud, fordi man føler, man ikke får nok luft.

RELATEREDE BØGER

Vladimir Lenin
Demokrati uden kvinder?
Beijing
Løb som eliten
Ravne i fuld fart
Gambler
Den første onde mand
De allierade slår tillbaka
Mørkets hjerte
DragonLance Krøniker #2: Dragons of Winter Night