Cypern. Et verdensbrændpunkt

UDGIVELSESDATO 01-05-2020
FORFATTER Herbert Pundik
ISBN 9788726115222
FILSTØRRELSE 1,51 MB
FILNAVN Cypern. Et verdensbrændpunkt.pdf
Defalske9ere.dk Cypern. Et verdensbrændpunkt Image
Allerede i oldtiden stræbte magthaverne i og omkring den østlige del af Middelhavet efter kontrollen over Cypern, og først i 1960 fik øen status af selvstændig republik. Det opstod dog hurtigt uroligheder og borgerkrig i den lille østat, og mængden af arbejdsløse, døde og sårede voksede måned for måned. I denne bog redegør Herbert Pundik for situationen i et af verdens politiske brændpunkter, som den så ud i midten af 1960’erne.Herbert Pundik (1927-2019) var en dansk journalist og forfatter. Fra 1965 pendlede han mellem Tel Aviv og København, også mens han var chefredaktør på Politiken fra 1970-93. Bag sig har han en lang række priser for sit arbejde som udenrigskorrespondent, blandt andet den fornemme Cavling-pris, samt flere bøger om Israel og livet som jøde i Danmark.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Cypern. Et verdensbrændpunkt blev skrevet den 01-05-2020 af forfatteren Herbert Pundik. Du kan læse bogen Cypern. Et verdensbrændpunkt i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Herbert Pundik.

Kategori | Borgerkrige

Cypern. Et verdensbrændpunkt (Danish Edition) May 1, 2020. by Herbert Pundik ... beretninger om enkelte menneskeskæbner og en mere overordnet beskrivelse af forholdene i 1960'ernes Israel maler Herbert Pundik os et spændende og farverigt billede af det land, ...

Bøger af Herbert Pundik

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Jerusalem - en splittet by af Herbert Pundik

RELATEREDE BØGER

Misbrug, Meditation, Livskvalitet
Min læsebog med Søren og Mette 1.-2. klasse
Lommebog for undervisere
Panteon-sagaen #3: Panteons Prøve - del 2
Forunderlige skabninger
Find balancen mellem familie- og arbejdsliv
Les Propriétaires de Reigate
Sofia den Første
Silke, fløjl ...
The Substitute
Her så langt væk
Doktor McStuffins
Tilbageblik fra 2020