Et offer

UDGIVELSESDATO 15-01-2017
FORFATTER Henrik Pontoppidan
ISBN 9788771941203
FILSTØRRELSE 10,78 MB
FILNAVN Et offer.pdf
Defalske9ere.dk Et offer Image
Holleufer, der hvert år på grundlovsdag plejer at drikke sig fuld og medsvulstige, poetiske taler gøre sig latterlig for deltagerne i Venstresgrundlovsfest, har dette år en ny plan. Han tager ikke med den klumpfodede skræddersvend Ziegler og den tykkebagersvend Mikkelsen til grundlovsdag. Han svigter både dem og hele sin klasseog hele sit kundegrundlag ved i stedet at søge talerstolen på Højres grundlovsmøde:
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Et offer blev skrevet den 15-01-2017 af forfatteren Henrik Pontoppidan. Du kan læse bogen Et offer i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Henrik Pontoppidan.

Dødsulykke kræver endnu et offer | TV SYD

Et offer er en handel med guderne - man giver noget og får noget til gengæld Skalk1990 Glimt af grønt; SKALK (tidsskrift), 1990.

Hvad er det omvendte af et offer? - Dansk - Studieportalen.dk

Mange ledere og medarbejdere bruger alt for meget tid og energi på noget, som de ikke kan gøre noget ved. I stedet skal du lære dig selv og dine medarbejdere at fokusere på muligheder frem for begrænsninger. For eksempel når I står over for omstruktureringer, nye pålagte arbejdsopgaver eller nedskæringer. "Spejlægget" er et værktøj, der hjælper jer til at gå fra offer til aktør.

RELATEREDE BØGER

Jeg siger det
Stemninger og Tilstande
Du kom med alt det der var dig
Det andet Europa
Buster Larsen
Med åbne øjne
Elsk dig selv
El Gnomo - Dramatizado
Rosa og robotten
Sportsdigte
Kæden
Poczuć ją - opowiadanie erotyczne
Ella og Afpresseren