Hverdagen er vor lykke

UDGIVELSESDATO 13-12-2017
FORFATTER Niels Anesen
ISBN 9788711859131
FILSTØRRELSE 10,16 MB
FILNAVN Hverdagen er vor lykke.pdf
Defalske9ere.dk Hverdagen er vor lykke Image
”Hverdagen er vor lykke” er en roman fra landet om et ægtepar, der forstår at bevare glæden ved livet i det daglige arbejde for hjemmet og børnene. Den viser hvordan mennesker søger deres lykke udenfor hverdagen, prøver at stikke genvej gennem livet og står gang på gang med tomme hænder og et vildsomt sind, bange og ulykkelige.Men Niels Anesen viser også gennem romanens hovedpersoner, Birgitte og Torben, at mennesker der holder sammen og trofast går ind i hverdagen med dens arbejde, modgang, skuffelser og glæder, kan bevare den kærlighed til livet og til hinanden, hvori lykken gror og aldrig mister sin varme og sin skønhed.Selv om der er utilfredshed og uenighed om mange ting, så lever der stadig i hvert enkelt menneske en drøm om lykken; man søger den på alle tænkelige måder.”Hverdagen er vor lykke ”er indlæst af Søren Elung Jensen
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Hverdagen er vor lykke-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Niels Anesen. Med webstedet defalske9ere.dk læses Hverdagen er vor lykke online nu så nemt!

Hjem

Find de bedste bogpriser og alle anmeldelser af Hverdagen er vor lykke af Niels Anesen

N.s konfirmationssang fra mor og far fest sang af ...

Hverdagen er vor lykke (Forfatter: Niels Anesen, Forlag: Lytteratur, Format: zip_mp3, Type: lydbog, download, ISBN: 9788771890976)

RELATEREDE BØGER

Salamanca - no dramatizado
Hjælp! Min lærer er zombie
Costa Blanca
Alice Atkinson og hendes elskere
Judiths sang
Evas sidste nat
Elsket af alle
Under huden på Rom
Spejlkassen
Gangsterälgarna
Det frie valg
Haikudetektiven
Hos os derhjemme i de gode gamle dage
Sådan opdrager man sine forældre
Ung kend din krop