Mindfulness i organisationer

UDGIVELSESDATO 30-04-2013
FORFATTER Pernille Hippe Brun
ISBN 9788777068423
FILSTØRRELSE 8,25 MB
FILNAVN Mindfulness i organisationer.pdf
Defalske9ere.dk Mindfulness i organisationer Image
Mindfulness i organisationer giver en indføring i hvad mindfulness er, hvorfor mindfulness mon blomstrer op i erhvervslivet og en gennemgang af den forskning, der viser, at tilgangen med fordel kan benyttes af ledere såvel som medarbejdere og introduceres på arbejdspladsen.Bogen giver også et konkret indblik i, hvordan mindfulness kan trænes – via eksempler fra forfatterens egne erfaringer med at introducere mindfulness for en række store og små, offentlige og private organisationer i Danmark. Bogen afrundes med historier fra ledere og medarbejdere, der alle har deltaget i forløb med mindfulness og har brugt det til at gøre en forskel på deres arbejdsplads.Mindfulness i organisationer vil se på effekterne ved mindfulness i praksis, heriblandt forbedrede kognitive funktioner, styrkelse af emotionel og social intelligens, stresshåndtering og forøget jobtilfredshed.Bogen henvender sig til ledere, medarbejdere samt interne og eksterne konsulenter, der er interesserede i, hvordan mindfulness kan bruges i praksis på arbejdspladsen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Mindfulness i organisationer-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Pernille Hippe Brun. Med webstedet defalske9ere.dk læses Mindfulness i organisationer online nu så nemt!

För företag och organisationer - Mindfulnesscenter

Mindfulness i arbejdslivet. Mindfulness øger din bevidsthed om det, der sker lige nu. I stedet for at lade automatpiloten styre fart og retning bliver du bedre til at stoppe op, være opmærksom og tage de valg, der er bedst for dig.

Mindful organisationer - det er common sense!

Mindfulness i organisationer. Mindfulness kan både trænes individuelt og organisatorisk. Jo flere individer, der i en organisation er opmærksomme på, hvordan de agerer og inter-agerer og vælger fra nu til nu, jo højere niveau af mindfulness i organisationen.

RELATEREDE BØGER

Sofies første kys
Sort sne
Muldvarpen, der ville vide, hvem der havde lavet lort på dens hoved (papudgave)
Kogebog for tøser
Gentagelsen
Et fantastisk forår i Mumleby
AA Road Map Britain 2: Central Southern England
Vegansk velvære
I gribbens øje
Le figlie del capo - Breve racconto erotico
Odette Toulemonde & andre historier
Sikorsky & Eskadrille 722
Felix driller
Pigerne mod drengene
Føtexsøen
Monicas oprør i køkkenhaveklubben
Tidslinjen
De frånvända
Hvis sandheden skal frem