Lenin

UDGIVELSESDATO 19-02-2013
FORFATTER Kurt Jacobsen
ISBN 9788775143962
FILSTØRRELSE 3,41 MB
FILNAVN Lenin.pdf
Defalske9ere.dk Lenin Image
Hvem er manden bag myten Lenin egentlig? Og hvad kæmpede han for? De spørgsmål besvarer historikeren Kurt Jacobsen i sin nye store Lenin-biografi, der detaljeret skildrer Lenins liv fra barndommen i Simbirsk, til han døde isoleret og syg i 1924 i Gorki uden for Moskva. Læseren følger ikke alene Lenins politiske karriere, men også hans opvækst og liv som menneske og mand med både kone, familie og elskerinde. Biografien tegner et nærgående portræt af Lenins forvandling fra en almindelig russisk skoledreng i et velstillet borgerhjem til en kompromisløs politisk ideolog, der ingen problemer havde med at ofre personlige venskaber på den revolutionære sags alter. For Lenin var menneskelig lidelse og død af mindre betydning, når det gjaldt om at vinde magten i Rusland, som det lykkedes for ham, da han i 1917 stod i spidsen for den russiske Oktoberrevolution, og oprettelsen af Sovjetunionen.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Lenin er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Kurt Jacobsen. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Kurt Jacobsen bog online og også downloade det gratis!

Lenin: Berømte citater | Marxisme Online

Lenin så gerne en revolution gennemført af proletariatet, sigtede mod verdensrevolution før en russisk revolution. Lenin-tilhængerne var i flertal ved partiets kongres 1903, men blev dog sprængt. Lenin var i Rusland 1905-07, emigrerede så igen til Vesteuropa - opholdt sig det meste af tiden i Paris.

Vladimir Ilyich Lenin - Wikipedia tiếng Việt

Vladimir Lenin was a Russian communist revolutionary and head of the Bolshevik Party who rose to prominence during the Russian Revolution of 1917. The Bolsheviks would later become the Communist ...

RELATEREDE BØGER

Sri Lanka
Kopierne - graphic novel
Troskabsprøven
Den flammende verden
Margrethe
Milas store spring
Afslutningen
Bill & Ben støtter spøgelserne
The Black Dagger Brotherhood #17: Den trofaste ven
Bag de lukkede døre
Tvivlsomme erindringer
Lad trommen tale
Den Gud jeg ikke kendte