Historien om alting

UDGIVELSESDATO 22-02-2019
FORFATTER Søren Lind
ISBN 9788779167049
FILSTØRRELSE 4,73 MB
FILNAVN Historien om alting.pdf
Defalske9ere.dk Historien om alting Image
Før alting var der ingenting. Men det er mange år siden.I begyndelsen var alting en tæt, tyk klump. Det var umuligt at kende forskel på noget som helst, indtil noget (eller nogen) fik skilt det hele ad.I virkeligheden er alting noget værre rod. Der er kun plads til alting ét eneste sted, og det er dér, hvor det allerede ligger og flyder, nemlig over det hele.Historien om alting er en finurlig billedbog om alting for alle mellem 3 og 100 år, hvor en barnligt filosofisk leg med ord spiller smukt sammen med Hanne Bartholins poetiske illustrationer.Bibliotekerne (DBC) skrev: ' Det er en filosofisk og kunstnerisk billedbog, som giver gode muligheder for dialogiske læseoplevelser for børn i målgruppen og den voksne formidler. Der er en charmerende minimalisme i de overvejende abstrakte billeder, hvor 2 små figurer, en engel og et spøgelse, inviterer læserne til refleksion i det filosofiske og eftertænksomme rum'.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Bogen Historien om alting blev skrevet den 22-02-2019 af forfatteren Søren Lind. Du kan læse bogen Historien om alting i PDF, ePUB, MOBI format på vores hjemmeside defalske9ere.dk. Her finder du også andre bøger af forfatteren Søren Lind.

Historien om alting af Søren Lind og Hanne Bartholin

Teorien om alting - den hellige gral. Hawkings forskning udbyggede også videnskabens forståelse af tidsbegrebet. Et rumskib bevæger sig mod et sort huls begivenhedshorisont og videre mod hullets centrum i løbet af for eksempel én time.

Det er forår. Alting klippes ned

Historien om alting er en finurlig billedbog om alting for alle mellem 3 og 100 år, hvor en barnligt filosofisk leg med ord spiller smukt sammen med Hanne Bartholins poetiske illustrationer. Historien om alting er den naturlige opfølger på Historien om absolut ingenting, som udkom på ABC Forlag i 2012.

RELATEREDE BØGER

Engletal
Vikingetiden
Folkebibliotekerne før og nu
Lauras Erotiske Univers - Nøglen
Akavet
Klinisk sykepleie 2
Vedvarende Energi
Medicinske sygdomme
Sølvskeen
Fræk forførelse
Hvad er månen lavet af?