Dø ikke, elskede

UDGIVELSESDATO 01-05-2018
FORFATTER Evelyn Anthony
ISBN 9788711876947
FILSTØRRELSE 10,64 MB
FILNAVN Dø ikke, elskede.pdf
Defalske9ere.dk Dø ikke, elskede Image
Da forhenværende agent Peter Arundsen en weekend tager af sted for at mødes med gamle venner hos sin forhenværende chef, er han forberedt på, at der vil ligge en skygge over det ellers så hyggelige samvær. For hans bedste ven og firmaets mest betroede agent er hoppet over til den anden side. Det Peter ikke havde regnet med var, at han ved dette selskab også ville møde en kvinde – Mary Weatherby – og at der så hurtigt ville opstå følelser mellem dem.Stærke kræfter ønsker Arundsen tilbage til Østberlin. For uden hans hjælp kan man ikke udnytte den værdifulde afhopper. Og Arundsen nægter at tage tilbage, for han er sikker på, at det vil koste ham livet. Men måske kan man tvinge ham ved hjælp af Mary …Evelyn Ward-Thomas blev født i London i 1928. Under pseudonymet Evelyn Anthony har hun udgivet en perlerække af romaner, som er blevet oversat til flere forskellige sprog. Evelyn Anthony bevæger sig hovedsageligt inden for thrillergenren og den historiske roman og har haft stor succes verden over.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Vil du læse Dø ikke, elskede-bogen i PDF-format online? Et godt valg! Denne bog er skrevet af forfatter Evelyn Anthony. Med webstedet defalske9ere.dk læses Dø ikke, elskede online nu så nemt!

Dø ikke, elskede | Arnold Busck

Arnold Busck. Luk. Din kurv

Dø ikke, elskede by Evelyn Anthony

Efter 40 års stofmisbrug burde Jørgen Pedersen for længst have været død. Siden han som teenager flyttede til Aarhus, har han været en del af narkomiljøet og regnes i dag som en af miljøets gamle drenge. Mange er faldet fra undervejs. Også Jørgens bror, Ole, der var hans bedste ven. Nu gælder det bare om at overleve så længe, at Jørgens elskede mor ikke skal opleve at miste endnu ...

RELATEREDE BØGER

Argentina
Flerspråkiga elever
Estoniakatastrofen från polisens horisont
Orla Frøsnapper
For ledere: Indflydelse
Съдбата на елфите 3: Забравените гробници
VICTOR Driblekongen
PIGELIV 1 - KLASSENS DRONNING
Hr. Bidoulacs tavshed
Sov godt
A rainha da neve
পুল বয় - একটি আদিরসাত্মক ছোট গল্প
Richard Jensen
South India & Kerala
Så længe vi er lykkelige
Angående Gudrun