Kurt Danners bedrifter: O. K. Banden

UDGIVELSESDATO 15-11-2019
FORFATTER Peter Anker
ISBN 9788711633779
FILSTØRRELSE 1,87 MB
FILNAVN Kurt Danners bedrifter: O. K. Banden.pdf
Defalske9ere.dk Kurt Danners bedrifter: O. K. Banden Image
Kurt Danner og Bill Milton har taget nogle uger fri til at slappe af i en villalejlighed uden for London. En nat lyner og tordner det så voldsomt, at Kurt stiller sig hen til vinduet for at betragte det storslåede vejr. Mens han står der ved vinduet og nyder naturens forestilling, lægger han mærke til, at to af gadelygterne er slukket – de gadelygter, der er lige ud for deres vinduer. Det ville ikke i sig selv betyde noget særligt, hvis ikke han i et stykke tid havde bemærket, at der var mistænkeligt stille i villaen overfor. Det går op for Kurt, at de er blevet overvåget i lang tid. Mon det er i nat, skurkene har tænkt sig at snige sig ind på dem?Kurt Danner er en eventyrlysten dansker med begge ben plantet solidt på jorden. Sammen med sin makker, Bill, rejser han verden tynd, og hvor end han kommer hen, viser der sig at være gåder at løse, damer at redde eller forbrydelser at opklare.Peter Anker er pseudonym for den danske forfatter Niels Meyn (1891-1957), som skrev et hav af børnebøger og krimier under flere forskellige pseudonymer, heriblandt Arne Klint og Ellinor Bell. Niels Meyn debuterede i 1904 med 'Den stjålne undervandsbåd' og nåede at udgive hele 226 værker inden sin død i 1957.
DOWNLOAD
LÆS ONLINE

Kurt Danners bedrifter: O. K. Banden er en god bog. Denne bog er skrevet af forfatter Peter Anker. På vores hjemmeside defalske9ere.dk kan du læse Peter Anker bog online og også downloade det gratis!

Kurt Danners bedrifter: Slangefarmen... | www.chapters.indigo.ca

Zu Mantua in Banden (also known as the Andreas-Hofer-Lied) is one of the most popular folk songs and, since 1948, the official anthem of the current Austrian State of Tyrol, i.e. the Northern and Eastern part of the former County of Tyrol.

Duden | Bande | Rechtschreibung, Bedeutung, Definition, Herkunft

Danner - Since 1932 | Danner Shoe Manufacturing Company Most Items over...

RELATEREDE BØGER

Det sidste ord
Jussi ja Lassi
Mios blues
Maria i morfars-skogen
Cook Yourself Happy: The Danish Way
De syv søstre
1Q84 Bog 1
Walking and Trekking in the Gran Paradiso: Alta via 2 Trek and Day Walks
Det bedste sovemiddel - og andre overvejelser
Fremtidens...
Tordenregn - Danmarks fremtid i en varmere verden
Bien, harpen, musen og skarnbassen
Avslappning - Skogen
Noget på spil